Legalacsonyabb árak
Másnapi hajózás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

Fenix 2.0 Vaporizátor

55 900 Ft

62 900 Ft Spóroljon 7 000 Ft

Fenix 2.0 Vaporizer
Fenix 2.0 Vaporizer Fenix 2.0 Vaporizer - Tool Fenix 2.0 Vaporizer - Chamber Fenix 2.0 Vaporizer - Display Fenix 2.0 Vaporizer - Top Fenix 2.0 Vaporizer - Parts Fenix 2.0 Vaporizer - Included
 •  
  Fekete
 •  
 •  

55 900 Ft

62 900 Ft Spóroljon 7 000 Ft

55 900 Ft

62 900 Ft Spóroljon 7 000 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: Fenix 2.0 Vaporizátor kaptuk ekkor: 23 dec. 2019.

4.2
Olvasás 29 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

A Fenix 2.0 a Weecke-től ötvözi a robusztus dizájnt az innovatív technológiával, hogy létrehozzon egy erős, hordozható vaporizert, hogy kész legyen vastag gőzfelhők készíteni pillanatok alatt. Ez az egység figyelemre méltó javulást jelent az első Fenix vaporizerekhez képest, ami nem könnyű, hiszen az eredeti modell a piac egyik legmagasabb minősítésű egysége volt. Természetesen, mivel elegáns és magas színvonalú dizájnja, innovatív fűtési és hűtési technikái és többféle vezérlési lehetőségei vannak, nem meglepő, hogy a Fenix 2.0-t már hordozható szörnynek nevezik.


A Fenix 2.0 a száraz növény párologtatására készült, és a kivitelezés minden szempontra összpontosít. A konvekciós fűtési és légcsatornás hűtőrendszerek a kiváló minőségű fémkomponensekkel együtt dolgoznak, hogy tiszta és ízes gőz keletkezzen. Ezenkívül a tipikus hőmérsékletszabályozók mellett ez az egyedülálló vaporizer első a piacon, azzal a képességgel, hogy pontosan beállíthatja a használat idejét - egészen másodpercre pontosan. Mindent egybevetve, a Fenix 2.0 nagyszerű választás azoknak a felhasználóknak, akik a gőz minőségét és a hordozhatóságot kompromisszumok nélkül szeretnék elérni.


Elérhető Fekete és Fémesszürke színben.

Főbb jellemzői

 • Konvekciós fűtési technológia, amely kiváló gőzöket biztosít
 • Nagy, 0,96 hüvelykes OLED képernyő az egyszerű beállításhoz
 • Gyors töltésű, nagy kapacitású akkumulátor (4400 mAh)
 • 10-30 másodpercen belüli felmelegedés
 • Teljesen szabályozható hőmérséklet-beállítás (220 °C-ig)
 • Automatikus kikapcsolás állítható időzítéssel (3-7 perc)
 • Tartós és hordozható kivitel
 • Rozsdamentes acél légjárat beépített légcsatornákkal

 

Tartozékok (mellékelve)

 • Titán kamra
 • Kamraeszköz
 • Töltőeszköz
 • Tisztító kefe
 • Izopropil alkohol törlőkendők
 • USB töltőkábel

 

Innovatív fűtés és hűtés

A legfontosabb dolog a Fenix 2.0 innovatív fűtési és hűtési rendszere. A fűtési rendszer egy szabadalmaztatott konvekciós módszer az úgynevezett ”légfűtés”, amely a száraz növényt egyenletesen és hatékonyan párologtatja el. Ez a konvekciós fűtési eljárás több hatóanyagot is kivonhat, mint a hordozható vaporizerek tipikus vezetőképességű fűtési rendszerei, így minden használat során teljes hatást és ízeket biztosít. A hűtés oldalán a Fenix 2.0 kitűnik a beépített légcsatorna rendszerrel. A gőz hőmérsékletének hatékony csökkentése érdekében ez a hűtési eljárás vastag, ízesített gőzfelhőket eredményez, amelyek könnyedén csúsznak le.

 

Teljes idő és hőmérséklet szabályozás

Pontos preferenciákkal rendelkezik, amikor a gőzölést élvezné? Ha igen, imádni fogja a vaporizer által kínált mélyreható idő- és hőmérsékletszabályozást. Először is, mint sok mai hordozható egység, a Fenix 2.0 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pontosan a tetszésükhöz igazítsák a hőt. Válasszon bármilyen hőmérsékletet 160 °C és 220 °C között, és élvezze a 30 másodperces vagy gyorsabb felmelegedési időt. A tipikus hőmérséklet-szabályozási lehetőségek mellett a Fenix 2.0 testreszabási funkcióval is rendelkezik, amivel a legtöbb vaporizer nem: egy használati idő beállítóval. A biztonság és kényelem érdekében a Fenix 2.0 automatikusan kikapcsol, ha a munkamenet befejeződött. Bár sok modern vaporizer rendelkezik ezzel a képességgel, a legtöbb egység csak néhány munkamenet-hossz beállítást kínál (vagy néha csak egyet). A Fenix 2.0 viszont az első vaporizer a piacon, amely lehetővé teszi, hogy a munkamenet időt pontosan 3-7 perc közöttre (180-420 másodperc) állítsa be. A legegyszerűbb megoldás az egyszerűen beállítható kezelőgombok, amelyeket az egység oldalán helyezkednek el, köszönhetően a nagyméretű (0,96 hüvelykes) OLED kijelzőnk, megjeleníti, és egyértelműen mutatja az akkumulátor élettartamát, a hőmérsékleti és az időbeli beállításokat.

 

Robusztus és erőteljes alkatrészek

A Fenix 2.0 kiváló párologtatási képességei és testreszabhatósági lehetőségei mind a kiváló minőségű konstrukció, mind pedig a nagy teljesítményű alkatrészek révén valósulnak meg. Az egyik legfontosabb eleme egy rozsdamentes acélból készült légjárat, amely teljesen el van szigetelve a belső elektronikától, és tiszta, ízletes felhőket ad minden alkalommal. Egy másik terület, ahol a Fenix 2.0 vezeti a versenyt, a 4400 mAh lítium-ion akkumulátor, amely kétszer akkora kapacitással büszkélkedhet, mint a piacon bármelyik más eszköz, és akár 75 percig is kitarthat. És míg az akkumulátor nagy, ez nem jelenti azt, hogy lassan töltődik; valójában csak 2,5-3 órát vesz igénybe. Mindez a vaporizer masszív, elegáns házában található, ami bordázott fémből és hő-ellenálló termoműanyagból készült, a kényelem, a biztonság és a hosszú élettartam érdekében.

 

Garancia

Valamennyi Fenix 2.0 vaporizer, amelyet a MagicVaporizers, a Weecke hivatalos forgalmazója értékesített, teljesen hiteles, és 2 év garanciát vállal.

További információ

Párologtat Aroma keverékek
Gyártó Weecke
Méret (hossz, szélesség, magasság) 6,0 x 3,0 x 11,0 cm
Vaporizátor súly 232 g
Stílus Black and Gunmetal
Áramforrás Battery (4400 mAh)
Melegítők Removable Titanium Heating Chamber (Convection)
Párologtatási mód Direct
Gyártási ország China
Garancia 2 years

Az alábbi értékelései:Fenix 2.0 Vaporizátor

Átlagos értékelés:

4.2 Alábbi szerint:29 értékelés
 • 5 Star
   17
 • 4 Star
   6
 • 3 Star
   2
 • 2 Star
   3
 • 1 Star
   1

Nice vape

Cheech
I did not really follow previous versions of the Fenix products but reviews propping up explain that the Fenix 2.0 is the new and improved latest version. I would say that Fenix is learning, given how the 2.0 is a powerful and excellent portable vape. The 2.0 has a meter of some sort that tells you how long you have used your vape, and how much time you still have before it needs recharging. I think this is an excellent feature since we all don’t want our devices to suddenly die. I would recommend this vape for its subtle but very useful features.

One of the best

Durmaz
Impressed with the Fenix 2.0 – from battery life, to design, to vapor quality. This is an efficient, powerful and portable device that is easy to maintain. I’ve had it for a month or so and I still use it regularly. I also do not have problems with cleaning it because the loading chamber is removable. Vapor is also light and pleasant so I do not get coughs when I use it. Battery life is around an hour and a half, maybe more if used in medium to lower temps. It is very light and easy to bring anywhere. Micro-USB charging is also a plus for me. All in all, great device!

Very good!

Bubba the B
It was built using high quality materials so I am not particularly worried about it malfunctioning. There was a time when it did get a bit too hot but maybe because I overused it as well. It has an automatic shutdown anyway to protect the device. Temp levels are accurate and works well, plus there is a screen display that gives me the information I need. In terms of vapor quality, the Fenix 2.0 proves to be a contender. It gives me cool and light hits, and the flavor is always there. I did have a vape once where I could taste like a metallic flavor, which was a huge turn off. Didn’t have that experience with the Fenix so thumbs up for this quality product.

There are betters for the same price

Shae
As with all vapes, it has promises that does not really happen in reality. I should have expected that battery capacity would decline after a few uses, so the 75 minute or so battery capacity of this vape is significantly reduced after a while. I have had the device for about a month and it doesn’t last me an hour. Anyway, it would have been great if replaceable batteries were allowed to restore it to its former glory. The Fenix 2.0 has its gaps but these are not unforgivable. It is a good product but can be a bit lacking if compared to others in the same price range.

Give the Fenix 2.0 a chance and you will not be disappointed.

Ehrmantraut
What does the fenix 2.0 offer that most vapes do not have? Well, it is greater control of the vape and a powerful battery. The adjustable timer works really well and temps are accurate. Plus, battery life is impressive and charging time is not that long. I think it really is a vape that can match many others in the same price range. Also props to Fenix for using feedback to really improve on their product. Wasn’t much happy with the Fenix but the 2.0 really revived the Fenix line and put its reputation back on track.

Go get it

Vapegod
Well, if you are looking to experience cloud 9, go for the Fenix 2. It produces perfect and ample clouds regardless of temperature level. I usually have it on high temp but using the middle to low temps also result to a steam of clouds and flavorful vapor. This herbal vaporizer is among those that I regularly use, particularly because it is easier to clean. I dread the cleaning part so I appreciate Fenix for trying to make it easier for its users by using a removable chamber. One session with this vape and you know it is made of high quality materials.

Does the job well!

Trezeguet
First of all, had to say I had no problem with the delivery and the overall customer service. The product arrived on time and in proper condition. First look and feel, the Fenix 2.0 is comfortable and light enough to bring to places. After playing with it for a while, I did get a sense of its materials being high quality, so this is definitely a plus. For its price, I think it is a good vape. It has a useful timer and is easy to use and easy to clean. No regrets with it so far, so I think I am off to a good start with the 2.0.

PSGGGGoaal

Åstrich
Good, sweet vape. After much consideration, decided to go with the Fenix 2.0. I am fairly happy with it. It is easy to use, looks good and is light enough for when I am on the go. The USB charger also helps but I do notice that charging time is a bit slower this time around, and I have had this product for more than a month. Nonetheless, still a good vaporizer. One of its strongest qualities is the pure and smooth vapor, plus the dense clouds that I can produce with it. It is a worthwhile investment that adds to an enjoyable vaping experience.

Overall, a good quality vape that works really well and looks nice.

420 Olaf
I am still raving about the replaceable herbal chamber. Honestly, this is good because it is easier to clean and easier to load the material. Ads say that the 2.0 is also good for wax and oils, but I mostly just use it for herbs and it works just fine. The device gets a bit hot when used for long periods, but not too bothersome. I can live with it. I have always had good sessions with the Fenix 2.0. Its powerful battery capacity also ensures that I don’t suddenly run out of power.

Room for improvement

Thunderbong
I immediately have bias for vaporizers which look out for the health of their prospective customers. So naturally, I bought the Fenix 2.0. It is a cool device that gives off cool, light and quality vapor. It also has a good battery life that lasts to roughly an hour and a half. Pity that it didn’t have replaceable battery because a 3 hour charging time is still too much for impatient people like me. This is not much of an issue, however. It is perfect on the go because it is light and easy to bring. I use it regularly and the device doesn’t get too hot. I give the Fenix 2 a 4 out of 5 stars.

1 - 10 termék, Összesen:29

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: Fenix 2.0 Vaporizátor

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *