COVID-19: Na naše skladište nema utjecaja. Vrijeme isporuke je 1 do 3 radna dana.
Legalacsonyabb árak
Másnapi hajózás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

Easy Valve or Solid Valve

Volcano vaporizátor vásárlása esetén a Volcano Classic és Volcano Digital modellek közötti választás mellett az is fontos, miylen kiegészítőt rendel hozzá: Solid Valve vagy Easy Valve? Összeállítottunk egy listát pro és kontra érvekkel, hogy tájékozottan dönthessen.

 Easy Valve or Solid Valve for the Volcano Vaporizer


Easy Valve

Nagy törődéssel és odafigyeléssel terveztük meg az Easy Valve készletet. Nem szükséges karbantartani, tisztítani vagy új lufit illeszteni a szelephez, így időt takarít meg, hogy tegye, amit akar... azaz élvezze a vaporizátor gyümölcsét! A lufi már hozzá van illesztve a szelephez, melyet rögtön csatlakoztathat a vaporizátorhoz. Amikor a lufi már használhatatlan, egyszerűen csak kidobja és újat kezd használni, ez elképesztő ötlet! Az Easy Valve készletben 5 lufit, 1 hevítőkamrát és 3 szűrőszettet talál. Egy lufi mindennapos használat mellett nagyjából egy évet bír. Az Easy Valve hevítőkamra kicsit szélesebb a Solid Valve-nél, kicsit gyorsabb kipárolgást eredményezve a nagyobb felület miatt. Hátránya az Easy Valve-nek, hogy a lufik fix mérete miatt nem testreszabható ez, valamint a lufikat időnként cserélni kell. Mint fentebb említettük, egy lufi nagyjából egy évet bír, ami nem túl rossz ,de hosszabb távon drága lehet a Solid Valve készlethez viszonyítva.

 

Easy Valve for the Volcano VaporizerEasy Valve for the Volcano Vaporizer


Solid Valve

A Solid Valve az eredeti, szabványos szelep a Volcano Vaporizer-hez. A készletben van 3 méter lufi alapanyag, melyből a felhasználónak kell saját méretre elkészítenie a lufijait, melynek ”normája” általában 5-6 lufi ennyi anyagból. Ha nagyobb lufikat készít, akkor lehetséges, hogy csak 3-ra lesz elég az anyag. Ismételjük, ez az Ön preferenciáitól is függ. A lufikészletet a szelep tisztítása után érdemes cserélni, de általában 50-100 használatra elegendő egy-egy lufi. Továbbá a hivatalos Volcano lufi-anyag helyett használhat egyéb hőálló ”oven bag” zacskót is, de kerülje a műanyag kajás tasakokat! Hátrány, hogy eleinte nehézkes lehet a lufik elkészítése, valamint a szelep tisztítása nehezebb és több odafigyelést igényel a több alkatrész miatt. Idővel leülepedik egy ragadós réteg, de rendszeres karbantartással jó állapotú marad a szelepe. 

Solid Valve for the Volcano Vaporizer

 

Easy Valve –  Pro és Kontra

Pro

Kontra

Nem szükséges tisztítás vagy karbantartás Új egységek vásárlása hosszabb távon drágább lehet
A nagyobb hevítőkamra miatt gyorsabban termelődik a gőz

Az előre elkészített lufik miatt nem testreszabható


Solid Valve – Pro és Kontra

Pro

Kontra

Testreszabható a lufik mérete Először nehézkes lehet a lufik elkészítése
Költséghatékony módon ”oven bag”-ből is készíthetők új lufik Az alkatrészek száma miatt rendszeres karbantartást igényel