DynaVap M 2021

Rating:
4.65

29900 ft

SKU
ignore-this-61
Ingyenes Szállítás
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2400 ft 3200 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

A Deluxe DynaKit a DynaVap vaporizerekhez minden szükséges dolgot tartalmaz, hogy vaporizerét a legjobb állapotában tartsa.
DynaVap - DynaKit: Deluxe
11900 ft 15900 ft

A DynaKit: Deluxe a DynaVaptól egy teljes alkatrész és tisztító termék készlet, amelyekkel a DynaVap vaporizer kiváló állapotban tartható. A vaporizer tisztítása nagyon kifizetődő és segít abban is, hogy a VapCap gőzének íze optimális maradjon.

Ebben a készletben megtalálható a Cyclone II Triple Torch, egy szélálló fáklya öngyújtó, amely tökéletesen alkalmas a DynaVap vaporizer hevítésére, egy kövér szipka, a levegő szűrésére szolgáló három titán diffúzor, egy DynaMag a forró fedél érintés nélküli kezeléséhez, egy kicsi SnapStash gyógynövények tárolására és két tárolócső a vaporizer szállításához.

DynaVap vaporizerének fejlesztéséhez ez a készlet biztosítja a DynaWaxot, öt pamut csőtisztítót és két különböző O-gyűrű készletet.

Tartalmazza:

 • Cyclone II Triple Torch (üres állapotban) (1 db)
 • Kövér szipka (1 db)
 • Titánium CCD (3 db)
 • DynaMag (1)
 • SnapStash (kicsi) (1 db)
 • Tároló cső (2 db)
 • DynaWax (1 db)
 • Pamut cső tisztító (5 db)
 • Kondenzátoros O-gyűrű (3 db)
 • Magas hőmérsékleti O-gyűrű (5 db)

A DynaKit: Deluxe kompatibilis a következő DynaVap vaporizerekkel:

A DynaTec Apollo 2 Indukciós Fűtőeszköz a DynaVaptől tökéletes VapCap eszközének melegítéséhez otthon.
DynaVap - DynaTec Apollo 2 Indukciós Fűtőeszköz
42100 ft 56100 ft

A DynaVap forradalmasította a VapCap fűtését az új DynaTec Apollo 2 Indukciós Fűtőeszközzel! Az indukciós fűtőberendezés használata teljesen más módját kínálja a DynaVap VapCap melegítésének, mivel nem lánggal melegíti az anyagát, hanem egy védett tekercset használ a fedél körüli melegítésre. A DynaTec Apollo 2 rozsdamentes acél és titán hegyekkel egyaránt működik, és a hőmérsékletet csupán 5-8 másodperc alatt éri el.

A kamrába egy kapcsoló van beépítve, így a fűtés csak akkor aktiválódik, ha egy DynaVap VapCapet helyeznek bele, amelyet piros lámpa jelez, és a tetején van egy mágnes is, amely használat után gyorsabban lehűti a fedelét, ami segít több anyag megtakarításában.

A gyújtó használatához képest alacsonyabb hőmérsékletre melegszik, így tökéletes az ízhajhászoknak és a hűvösebb hőmérsékletet kedvelőknek. A forróbb szippantásokhoz hagyja a vaporizert egy-két másodperccel tovább a kattanás után.

Az automatikus kikapcsolási funkció egyszerre legfeljebb 15 másodpercre korlátozza a fűtést, hogy biztonságban legyenek a dolgok. A DynaVap 12 hónapos jótállási időt biztosít arra az esetre, ha bármilyen problémát tapasztalna.

A DynaTec Apollo 2 Indukciós Fűtőeszköz egyszerűbbé, kényelmesebbé és jobb ízűvé teszi DynaVap VapCap készülékét - mi mást kérhetne még?

Tartalmazza:

 • DynaVap DynaTec Apollo 2 Indukciós Fűtőeszköz
 • Tápellátás
 • Kétágú EU csatlakozó
 • Kezelési útmutató

A következőkkel használható: DynaVap M 2021 és DynaVap Omni 2021.

Élvezze a hordozható indukciós fűtést a DynaTec Orion Indukciós Fűtőeszközzel, amelyet kifejezetten a DynaVap vaporizerekhez készítettek.
DynaVap - DynaTec Orion Indukciós Fűtőeszköz
65900 ft 87800 ft

A DynaVap DynaTec Orion Indukciós Fűtőeszköz egy extrém könnyű, hordozható fűtőrendszer, ami kifejezetten a DynaVap vaporizerekhez készült. Élvezze az ízekben gazdag, egyenletes gőzöket DynaVap VapCapjével, akármerre jár! Az akkumulátor 1000 mAh kapacitású, ami akár 50 felmelegítésre is elegendő általában. Titánium és rozsdamentes acél hegyekkel is működik.

Nem kell aggódnia egyetlen gomb megnyomása miatt sem, mivel az Orion indukciós fűtőeszköz érzékeli a VapCap behelyezését. A működtetéshez csak helyezze a DynaVap VapCapet a kamrába, amíg meg nem látja a narancssárga fény villogását, és figyelje, hogy a kattanás jelzi-e, hogy felmelegedett már (vagy számolja a villogásokat). Mindössze négy-hat másodperc alatt az anyagát tökéletesen felmelegíti, és készen áll a fényűző, ízletes gőzökre. Az automatikus kikapcsolási funkció egyszerre legfeljebb 10 másodpercre korlátozza a fűtési időt.

A mellékelt cipzáras tok nemcsak az Orion készülékéhez illeszkedik, hanem az USB-C töltőkábelhez, a mellékelt SnapStash-hez is, és van hely a VapCaps biztonságos tárolására is.

A DynaTec Orion Indukciós Fűtőeszközt az USA-ban tervezték és gyártották, ill. 1 éves garancia vonatkozik rá.

Tartalmazza:

 • DynaVap DynaTec Orion Indukciós Fűtőeszköz
 • DynaVap DynaTec Cipzáras Tok
 • USB-C töltőkábel
 • SnapStash (kicsi)
 • Kezelési útmutató

A következőkkel használható: DynaVap M 2021 és DynaVap Omni 2021.

A Vertigo Cyclone II Triple Torch egy kedvezményes árú fáklya öngyújtó, áttetsző üzemanyag tartállyal.
Cyclone II Triple Torch
4000 ft 5300 ft

A Vertigo Cyclone II Triple Torch az egyik legkedvezőbb árfekvésű fáklya öngyújtó, amit csak találhat. Nagy, áttetsző tartállyal rendelkezik, szóval mindig tudni fogja, mennyi üzemanyag maradt még, egyúttal a töltését is könnyebbé teszi. A lekerekített dizájn tökéletesen passzol kezébe, miközben a tárcsa az alapjában egyszerűen használható a láng méretének beállításához egy gyors fordítással. A szélálló láng 3500 méteres tengerszint feletti magasságban is képes lángot adni.

Használat előtt töltse fel butángázzal (nem tartozék)! Tisztításához ne használjon alkoholt, mert lebontja a műanyagot és üzemanyag-szivárgást eredményezhet.

A DynaStash opcionális kiegészítő DynaVap VapCap készülékének tárolásához (és a gyógynövényeknek is!).
DynaVap - DynaStash (Dió)
14600 ft 19400 ft

A DynaStash tökéletes kiegészítője a DynaVap vaporizernek. Nagy rekesszel rendelkezik, hogy bőséges mennyiségű gyógynövényt tudjon tárolni, ami rendkívül megkönnyíti a DynaVap betöltését. Csak annyit kell tennie, hogy belenyomja a DynaVapot az anyagba, megcsavarja és készen áll a gőzölésre!

Ezenkívül egy másik rekesz is található a DynaVap tárolására, így minden szükséges dolog (a hőforrást leszámítva) egy helyen van. A DynaStash tetején található egy erős mágnes, amellyel tárolhatja a DynaVapot, ha nem használja, valamint hogy lehűthesse az alkalmak között.

A következőkkel használható: DynaVap M 2021.

Tartsa DynaVap vaporizerét a legjobb állapotban a Karbantartás DynaKit segítségével!
DynaVap - DynaKit: Karbantartás
4000 ft 5300 ft

A DynaKit: Karbantartás segít tisztán tartania DynaVap vaporizerét gyorsan és hatékonyan. A mellékelt DynaWaxot kell használni, hogy az O-gyűrűk jól be legyenek kenve.

Mivel az O-gyűrűk kicsik és könnyen elveszhetnek, ez a készlet további nyolcat tartalmaz. A DynaKit Karbantartás két különböző típusú O-gyűrűt tartalmaz; kondenzátoros O-gyűrűket és magas hőmérsékleti O-gyűrűket.

Tartalmazza:

 • DynaWax (1 db)
 • Pamut csőtisztító (5 db)
 • Kondenzátoros O-gyűrű (3 db)
 • Magas hőmérsékleti O-gyűrű (5 db)

A készlet kompatibilis a következő DynaVap modellekkel:

A DynaCoillal használhat koncentrátumokat DynaVap vaporizerével.
DynaVap - DynaCoil
7700 ft 10200 ft

A DynaVap DynaCoil úgy tervezték, hogy illeszkedjen DynaVap vaporizerének Fedelébe, hogy kedvenc koncentrátumaival vagy más ragadós anyaggal tudja használni. Használatához csak annyit kell tennie, hogy eltávolítja a növényi szűrőt a fedélből, beilleszti a DynaCoilt, a koncentrátumot közvetlenül a tekercsre helyezi, melegíti és élvezi.

Jegyezze meg, hogy a DynaCoil feltekercselve érkezik és semmilyen okból nem szabad letekerni.

A következőkkel használható: DynaVap M 2021 és DynaVap Omni 2021.

Használja a Kövér Szipkát, ha szeretné csatlakoztatni DynaVap vaporizerét egy vízipipához (14 mm).
DynaVap - Kövér szipka
1300 ft 1800 ft

A DynaVap Kövér Szipka illeszkedni fog minden DynaVap modell végéhez. Használható extra szipkaként, ha szeretné megosztani barátaival vagy használható vízipipa adapterként, illeszkedve minden anyás 14 mm-es csatlakozáshoz, ami könnyedén lehetővé teszi DynaVap vaporizerének vízhűtéses vaporizerré tételét.

Jegyezze meg - a Kövér Szipka nem fog illeszkedni a DynaStash megnyitásába, el kell távolítania, mielőtt behelyezné DynaVapját a DynaStash-be.

A következőkkel használható: DynaVap M 2021 és DynaVap Omni 2021.

A DynaVap Rozsdamentes Acél Szűrők a gőzt tisztán és ízesen tartják.
DynaVap - Rozsdamentes Acél Szűrők (3 db)
1900 ft 2500 ft

A Rozsdamentes Acél Szűrők a kamra és a VapCap hegye közé kerülnek, hogy a gőzt tisztán és növényi részektől mentesen tartsák. Ezek a szűrők kompatibilisek mind a titánium, mind a rozsdamentes hegyekkel.

Tartalmazza:

 • Rozsdamentes acél szűrő (3 db)

A következőkkel használható: DynaVap M 2021 és DynaVap Omni 2021.

A DynaVap Alacsony Hőm. Captive Capen egy egyedi logó található, hogy meg lehessen különböztetni a normál Captive Captől.
DynaVap - Alacsony Hőm. Captive Cap
7700 ft 10200 ft

A DynaVap Alacsony Hőm. Captive Cap teljesen új élményt nyújt DynaVap VapCap vaporizerével. Korábbi kattanással a fűtő ciklusban, segíti, hogy még jobban megfeleljen a fűtési időknek, lehetővé téve a gyógynövények alacsonyabb égési kockázatát és összetettebb ízprofilt kínálva. Az Alacsony Hőm. Captive Cap egyedi logóval is rendelkezik, amely megkülönbözteti a szokásos Captive Captől.

A DynaVap Alacsony Hőm. Captive Cap a DynaVap VapCap M-hoz lett tervezve, de bármelyik VapCaphez illeszkedik. Ha hűvösebb gőzökre vágyik vagy több ízt szeretne kinyerni gyógynövényeiből, ez egy nagyszerű kiegészítő.

A következőkkel használható: DynaVap M 2021 és DynaVap Omni 2021.

A DynaVap Captive Cap segít a levegő jobb eloszlatásában.
DynaVap - Captive Cap
7700 ft 10200 ft

Az új DynaVap Captive Cap segít a fedelet a helyén tartani, miközben lehetővé teszi a levegő egyenletesebb eloszlását. Ha bármikor tapasztalta már, hogy a fedél elcsúszott, miközben DynaVapját hevítette, akkor igazán értékelni fog a fedél új dizájnját. A "kattanás", amit hall, amikor vaporizere felhevült vagy lehűlt, még könnyebben megkülönböztethető és könnyebben meghallható.

A DynaVap Captive Cap a DynaVap VapCap M-hoz lett tervezve, de bármelyik VapCaphez illeszkedni fog. Ha cserefedelet keres vagy csak valami újra vágyik, a Captive Cap egy remek lehetőség.

A következőkkel használható: DynaVap M 2021 és DynaVap Omni 2021.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 1000 x 0,1 g
6600 ft 8800 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 1000 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 1000 g, 35,28 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

DynaVap M 2021 Jellemzői

 • Legújabb verzió! (2021.08)
 • Rozsdamentes acél kivitel
 • Tökéletes mikroadagoláshoz
 • Egyedi “kattintós” tető
 • Hibrid fűtés
 • Teljesen újrahasznosított csomagolás
 • USA-ban tervezték és gyártották

Kinek készült a DynaVap M 2021?

A VapCap M 2021 a DynaVaptól tökéletes bárki számára, aki egy egyszerűen használható, kézi vezérlésű vaporizert keres praktikus, elpusztíthatatlan felépítéssel. Az egyszerű dizájn ízes, megbízható gőzöket kínál és lehetővé teszi a feltűnés nélküli használatot, ahol más vaporizerek túlzottan felhívnák magukra a figyelmet.

Mi az újdonság az “M” kiadásban?

A maximális íz biztosításához, a DynaVap M 2021 még mindig orvosi minőségű rozsdamentes acélt használt, de mostantól az új „Captive Cap” funkcióval is rendelkezik, amelynek két kis bemélyedése van a vége közelében, hogy a fedelet biztonságosan tartsa a helyén, anélkül, hogy befolyásolná a légáramlást.

Újdonság az is ennél a verziónál, hogy az edény méretét felére csökkentheti a könnyebb mikrodóziskezelés érdekében. Ha kedveli a gőz hűtését, akkor értékelni fogja a továbbfejlesztett kúpos szájszipkát is, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen csatlakoztassa egy vízipipához.

Végül a DynaVap megvált a műanyag csomagolástól és most 100 %-ban újrahasznosított kartoncsomagolásban szállítják a VapCap M 2021-at, amely tokként is használható.

Manuálisan szabályozható

A DynaVap M 2021 praktikusan bármilyen külső fűtő forrással fűthető, mint pl. nyílt lánggal vagy indukciós fűtő egységgel. A leleményes kialakításnak köszönhetően azonnal erőteljes és ízletes felhőket hozhat létre kis mennyiségű gyógynövényből. A „fedél” kattanása hallható, amikor eléri a minimális hőmérsékletet és készen áll a gőztermelés megkezdésére.

A DynaVap M manuális fűtésével teljes kontrollt élvezhet a gőz intenzitás tekintetében. Gyorsan állíthat elő könnyű gőzöket, vagy vastag és nehéz felhőket, attól függően, hol melegíti a fedelet. Még a kis tálméret mellett is, minden alkalom erővel és zamatokkal telt lehet.

Egyéni tálméret

Ha szeretné összehangolni a gyógynövény fogyasztását az alkalommal, akkor értékelni fogja, hogy a DynaVap M 2021 tál két beállítással működik - 0,1 gramm és 0,05 gramm. Tökéletes a mikrodózisokhoz! A rozsdamentes acélból készült tál meglepően hatékony még kis mennyiségű gyógynövény használat esetén is. Gyorsan újra is tölthető, így a legutóbbi adag vége után gyorsan elkészítheti a következőt.

Képes az egész tálat 1–2 szippantás alatt elpárologtatni, de ha nem fejezi be, akkor később is folytathatja ugyanazzal a tállal, mivel a DynaVap M 2021 nem melegíti a gyógynövényét a szívások között.

Kényelmesen magával viheti bárhová

A DynaVap M 2021 9 cm hosszú és csupán 19 gr súlyú, ami az egyik legkisebb vaporizerré teszi a piacon. Nem csak a legtökéletesebb vaporizer fesztiválokra és kempingezéshez, hanem utazók számára is ideális és az egyetlen, ami szükségeltetik hozzá egy öngyújtó és némi gyógynövény. Semmilyen más hordozható gyógynövény vaporizer nem kínál ennyire instant és erőteljes gőzt, ennyire elfogadható áron.

Hogyan használja?

Töltse meg a DynaVap M 2021-at akár a gyógynövényt a tetejébe helyezve vagy a lenyomva a növényeket párszor a betöltésnél. Használja ujját, hogy letörölje az esetleges port, ami a növényekből származik és helyezze rá a fedelet!

Miután megtöltötte a tálat, melegítse a fedelet akár nyílt lánggal, akár bármilyen indukciós fűtővel, amíg meg nem hallja a híres DynaVap "klikket", ami tudatja, hogy használatra készen áll a készülék. Szabályozhatja a légjáratot a levegő elfedésével, amíg vastagabb gőzt nem kap. Vagy hagyja fedetlenül a könnyebb, finomabb szippantásokhoz. 

Garancia

Minden DynaVap M 2021 vaporizer, amelyet a MagicVaporizers-től vásárol, a DynaVap termékek egyik hivatalos forgalmazójától, eredeti és 2 év garancia érvényes rájuk, normál használat esetén. 

DynaVap M 2021

Tartalom

 • DynaVap VapCap M 2021 vaporizer
 • Újrahasznosított csomagolás
DynaVap M 2021

Műszaki adatok

További információ
Méret: 9,2 × 1,2 × 1,2 cm
Súlya: 20 g
Fűtés: Hibrid (Konvekciós+Kondukciós)
Felmelegedési idő: 12 másodperc
Energiaforrás: Nyílt láng vagy Indukciós
Hőmérséklet: 150 °C-230 °C
Gyártó: DynaVap
Garancia: 2 év
Gyártási ország: Egyesült Államok
Write your own review about DynaVap M 2021
You're reviewing:DynaVap M 2021
Rating