COVID-19: Raktárunkat nem érinti. A szállítási idő 1-3 munkanap.

DynaVap M 2020

Rating:
4.65

10783078,56 ft

SKU
ignore-this-61
Kapjon azonnali értesítést e-mailben, amikor a termék újra elérhető lesz raktáron
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2400 ft 3200 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 500 x 0,1 g
6800 ft 9000 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 500 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 500 g, 17,64 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

DynaVap M 2020 Jellemzői

  • Rozsdamentes acél kivitel
  • Tökéletes mikroadagoláshoz
  • Egyedi “kattintós” tető
  • Hibrid fűtés
  • Teljesen újrahasznosított csomagolás
  • USA-ban tervezték és gyártották

Kinek készült a DynaVap M 2020?

A VapCap M 2020 a DynaVaptól tökéletes bárki számára, aki egy egyszerűen használható, kézi vezérlésű vaporizert keres praktikus, elpusztíthatatlan felépítéssel. Az egyszerű dizájn ízes, megbízható gőzöket kínál és lehetővé teszi a feltűnés nélküli használatot, ahol más vaporizerek túlzottan felhívnák magukra a figyelmet.

Mi az újdonság az “M” kiadásban?

A maximális íz biztosításához, a DynaVap M 2020 még mindig orvosi minőségű rozsdamentes acélt használt, de mostantól az új „Captive Cap” funkcióval is rendelkezik, amelynek két kis bemélyedése van a vége közelében, hogy a fedelet biztonságosan tartsa a helyén, anélkül, hogy befolyásolná a légáramlást.

Újdonság az is ennél a verziónál, hogy az edény méretét felére csökkentheti a könnyebb mikrodóziskezelés érdekében. Ha kedveli a gőz hűtését, akkor értékelni fogja a továbbfejlesztett kúpos szájszipkát is, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen csatlakoztassa egy vízipipához.

Végül a DynaVap megvált a műanyag csomagolástól és most 100 %-ban újrahasznosított kartoncsomagolásban szállítják a VapCap M 2020-at, amely tokként is használható.

Manuálisan szabályozható

A DynaVap M 2020 praktikusan bármilyen külső fűtő forrással fűthető, mint pl. nyílt lánggal vagy indukciós fűtő egységgel. A leleményes kialakításnak köszönhetően azonnal erőteljes és ízletes felhőket hozhat létre kis mennyiségű gyógynövényből. A „fedél” kattanása hallható, amikor eléri a minimális hőmérsékletet és készen áll a gőztermelés megkezdésére.

A DynaVap M manuális fűtésével teljes kontrollt élvezhet a gőz intenzitás tekintetében. Gyorsan állíthat elő könnyű gőzöket, vagy vastag és nehéz felhőket, attól függően, hol melegíti a fedelet. Még a kis tálméret mellett is, minden alkalom erővel és zamatokkal telt lehet.

Egyéni tálméret

Ha szeretné összehangolni a gyógynövény fogyasztását az alkalommal, akkor értékelni fogja, hogy a DynaVap M 2020 tál két beállítással működik - 0,1 gramm és 0,05 gramm. Tökéletes a mikrodózisokhoz! A rozsdamentes acélból készült tál meglepően hatékony még kis mennyiségű gyógynövény használat esetén is. Gyorsan újra is tölthető, így a legutóbbi adag vége után gyorsan elkészítheti a következőt.

Képes az egész tálat 1–2 szippantás alatt elpárologtatni, de ha nem fejezi be, akkor később is folytathatja ugyanazzal a tállal, mivel a DynaVap M 2020 nem melegíti a gyógynövényét a szívások között.

Kényelmesen magával viheti bárhová

A DynaVap M 2020 9 cm hosszú és csupán 19 gr súlyú, ami az egyik legkisebb vaporizerré teszi a piacon. Nem csak a legtökéletesebb vaporizer fesztiválokra és kempingezéshez, hanem utazók számára is ideális és az egyetlen, ami szükségeltetik hozzá egy öngyújtó és némi gyógynövény. Semmilyen más hordozható gyógynövény vaporizer nem kínál ennyire instant és erőteljes gőzt, ennyire elfogadható áron.

Hogyan használja?

Töltse meg a DynaVap M 2020-at akár a gyógynövényt a tetejébe helyezve vagy a lenyomva a növényeket párszor a betöltésnél. Használja ujját, hogy letörölje az esetleges port, ami a növényekből származik és helyezze rá a fedelet!

Miután megtöltötte a tálat, melegítse a fedelet akár nyílt lánggal, akár bármilyen indukciós fűtővel, amíg meg nem hallja a híres DynaVap "klikket", ami tudatja, hogy használatra készen áll a készülék. Szabályozhatja a légjáratot a levegő elfedésével, amíg vastagabb gőzt nem kap. Vagy hagyja fedetlenül a könnyebb, finomabb szippantásokhoz. 

Garancia

Minden DynaVap M 2020 vaporizer, amelyet a MagicVaporizers-től vásárol, a DynaVap termékek egyik hivatalos forgalmazójától, eredeti és 2 év garancia érvényes rájuk, normál használat esetén. 

DynaVap M 2020

Tartalom

  • DynaVap VapCap M 2020 vaporizer
  • Újrahasznosított csomagolás
DynaVap M 2020

Műszaki adatok

További információ
Méret: 9,2 x 1,2 x1,2 cm
Súlya: 20 g
Fűtés: Hibrid (Konvekciós+Kondukciós)
Felmelegedési idő: 12 másodperc
Energiaforrás: Nyílt láng vagy Indukciós
Hőmérséklet: 150 °C-230 °C
Gyártó: DynaVap
Garancia: 2 év
Gyártási ország: Egyesült Államok
You're reviewing:DynaVap M 2020
Rating