DynaVap - DynaTec Orion V2 Indukciós Fűtőeszköz

89600 ft

SKU
SKU3017
Ingyenes Szállítás

A DynaVap DynaTec Orion Indukciós Fűtőeszköz egy extrém könnyű, hordozható fűtőrendszer, ami kifejezetten a DynaVap vaporizerekhez készült. Élvezze az ízekben gazdag, egyenletes gőzöket DynaVap VapCapjével, akármerre jár! Az akkumulátor 1000 mAh kapacitású, ami akár 50 felmelegítésre is elegendő általában. Titánium és rozsdamentes acél hegyekkel is működik.

Nem kell aggódnia egyetlen gomb megnyomása miatt sem, mivel az Orion indukciós fűtőeszköz érzékeli a VapCap behelyezését. A működtetéshez csak helyezze a DynaVap VapCapet a kamrába, amíg meg nem látja a narancssárga fény villogását, és figyelje, hogy a kattanás jelzi-e, hogy felmelegedett már (vagy számolja a villogásokat). Mindössze négy-hat másodperc alatt az anyagát tökéletesen felmelegíti, és készen áll a fényűző, ízletes gőzökre. Az automatikus kikapcsolási funkció egyszerre legfeljebb 10 másodpercre korlátozza a fűtési időt.

A mellékelt cipzáras tok nemcsak az Orion készülékéhez illeszkedik, hanem az USB-C töltőkábelhez, a mellékelt SnapStash-hez is, és van hely a VapCaps biztonságos tárolására is.

A DynaTec Orion Indukciós Fűtőeszközt az USA-ban tervezték és gyártották, ill. 1 éves garancia vonatkozik rá.

Tartalmazza:

  • DynaVap DynaTec Orion Indukciós Fűtőeszköz
  • DynaVap DynaTec Cipzáras Tok
  • USB-C töltőkábel
  • SnapStash (kicsi)
  • Kezelési útmutató

A következőkkel használható: DynaVap M 2021 és DynaVap Omni 2021.