DynaVap - DynaTec Apollo 2 Indukciós Fűtőeszköz

55300 ft

SKU
SKU3018
Kapjon azonnali értesítést e-mailben, amikor a termék újra elérhető lesz raktáron

A DynaVap forradalmasította a VapCap fűtését az új DynaTec Apollo 2 Indukciós Fűtőeszközzel! Az indukciós fűtőberendezés használata teljesen más módját kínálja a DynaVap VapCap melegítésének, mivel nem lánggal melegíti az anyagát, hanem egy védett tekercset használ a fedél körüli melegítésre. A DynaTec Apollo 2 rozsdamentes acél és titán hegyekkel egyaránt működik, és a hőmérsékletet csupán 5-8 másodperc alatt éri el.

A kamrába egy kapcsoló van beépítve, így a fűtés csak akkor aktiválódik, ha egy DynaVap VapCapet helyeznek bele, amelyet piros lámpa jelez, és a tetején van egy mágnes is, amely használat után gyorsabban lehűti a fedelét, ami segít több anyag megtakarításában.

A gyújtó használatához képest alacsonyabb hőmérsékletre melegszik, így tökéletes az ízhajhászoknak és a hűvösebb hőmérsékletet kedvelőknek. A forróbb szippantásokhoz hagyja a vaporizert egy-két másodperccel tovább a kattanás után.

Az automatikus kikapcsolási funkció egyszerre legfeljebb 15 másodpercre korlátozza a fűtést, hogy biztonságban legyenek a dolgok. A DynaVap 12 hónapos jótállási időt biztosít arra az esetre, ha bármilyen problémát tapasztalna.

A DynaTec Apollo 2 Indukciós Fűtőeszköz egyszerűbbé, kényelmesebbé és jobb ízűvé teszi DynaVap VapCap készülékét - mi mást kérhetne még?

Tartalmazza:

  • DynaVap DynaTec Apollo 2 Indukciós Fűtőeszköz
  • Tápellátás
  • Kétágú EU csatlakozó
  • Kezelési útmutató

A következőkkel használható: DynaVap MDynaVap M+ (Plus)DynaVap Omni és DynaVap VonG (i): Titanium.