Legalacsonyabb árak
Másnapi szállízás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

DaVinci MIQRO

49 000 Ft
DaVinci MIQRO Vaporizer
DaVinci MIQRO Vaporizer DaVinci MIQRO - Colours DaVinci MIQRO - In Use DaVinci MIQRO - Included DaVinci MIQRO - Open DaVinci MIQRO - Side DaVinci MIQRO - Chamber DaVinci MIQRO - Mouthpiece
49 000 Ft
49 000 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: DaVinci MIQRO kaptuk ekkor: 15 Nov. 2018.

4.1
Olvasás 30 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

A DaVinci MIQRO a DaVinci innovatív vaporizer cég 4. modellje és egy tökéletes kiegészítő a tökéletesen tiszta ízvilág létrehozásához. Ez a vaporizer csúcsvezetője minden elődjének, a DaVinci IQ-nak, de kisebb csomagban. 80 x 34 x 23 mm mérete és 104 mm g súlya mellett, az MIQRO 33 %-kal kisebb, mint az IQ, és a tenyerébe illeszkedik a lehető legnagyobb könnyedséggel, amikor előveszi vagy elteszi. Azonban kis mérete ellenére a DaVinci MIQRO még mindig egy erőteljes egység, amely tartós anyagokból és fejlett technológiából áll.


A száraz növényi vaporizer legimpozánsabb jellemzője a többmódú fűtő rendszer. Az Ön preferenciáitól függően válthat a rendszeres hőmérsékletszabályozás, az intelligens módválasztás és a gyorsfűtéses boost mód között. Ráadásul a DaVinci MIQRO-nak van egy állítható fűtője, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza, milyen hosszúak legyenek az egyes munkamenetek. Ez a két funkció együtt dolgozik a cirkónium légjáratával, hogy finom gőzöket biztosítson, ami egyaránt igaz a növény ízére, így ez a vaporizer tökéletes azoknak a felhasználóknak, akik először próbálgatják az ízeket.


Elérhető Lila, Kék, Szürke, Fekete és Piros színben.

Főbb jellemzők

 • 33 %-kal kisebb mint a DaVinci IQ
 • Komplett cirkónium kerámia cső a nagyszerű ízekhez
 • Állítható kamra, amely 0,1 g és 0,25 g között illeszkedik
 • Cserélhető akkumulátor, 4-6 használat (900 mAh)
 • 3 fűtési mód: precíziós, intelligens mód és lendületes
 • 80 x 34 x 23 mm és mindössze 104 g

 

Tartozékok (tartalmazza)

 • USB töltőkábel
 • Tisztító készlet
 • Kiterjesztett szipka

 

Több fűtési mód

A DaVinci MIQRO számos fűtési módot kínál, így kiváló választás a kezdőknek és a tapasztalt vaporizer használóknak egyaránt. Az első mód a precíziós vezérlés, amely lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet kiválasztását. Ez az ideális lehetőség tapasztalt felhasználók számára, akik pontosan tudják, mennyire forrón szeretik a növényeket. A második mód a DaVinci Smart Path technológiájával rendelkezik. Az Intelligens mód olyan hőbeállításokat jelent, amelyek automatikusan és fokozatosan 12 °C-kal emelkednek a használat során. 4 intelligens út áll rendelkezésre, 176 °C-ról 188 °C-ra a legalacsonyabb és 210 °C-ról 222 °C-ra a legmagasabb a végén. Az alacsonyabb beállítások intenzív ízeket és fokozódó hatásokat nyújtanak, míg a magasabb opciók a teljes érzet számára a legjobbak. Ezek a Smart Path módok megkönnyítik az újoncok szórakoztatását, minden előzetes ismeret esetén is. Ha ez nem elegendő Önnek, még egy harmadik lehetőség is van, a boost mód, amely gyorsan felmelegíti az MIQRO-t és tartja azt a maximális hőmérsékleten, amíg elengedi a gombot.

 

Ízközpontú Dizájn

A nagyszerű ízű gőz a DaVinci legjobb jellemzője. A többféle hőmód mellett, amelyek lehetővé teszik a felhők ízintenzitásának beállítását, a DaVinci MIQRO teljesen cirkónium levegőjárat rendszerrel rendelkezik. A tartály, a légjárat, a szipka és a fűtő inert kerámia cirkóniából készül, biztosítva, hogy a gőz szennyezetlen marad, a meleg hőmérséklet miatt keletkező ízek miatt. A MIQRO-nak van egy állítható fűtője, amely akár 50 %-kal is képes megváltoztatni a párologtató kamra méretét. Ez megkönnyíti Önnek az egyes használatok hatékonyságának beállítását, ezáltal tovább fokozza az ízek megtapasztaltalását. Ne habozzon játszani a fűtő méretével és a hő beállításaival, amíg megtalálja a legjobb kombinációt a maximális ízhatásért és intenzitásért a növényből.

 

Egyszerű használat

A DaVinci MIQRO többszörös hőmódjainak felhasználóbarát jellege újragondolja az egyszerű használatot. Minden beállítást három egyszerű gomb és egy világos, mátrix-kijelző segítségével állíthat be, így nincsenek összetett kontrollok a megtanuláshoz. Indítsa el az egyes munkameneteket úgy, hogy a fűtőt a kívánt mértékre állítja, majd töltse fel a kamrát a kiválasztott növénnyel. Miután a vaporizer tele van, kapcsolja be a készüléket ötször megnyomva a bekapcsoló gombot.Ezután mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a fűtési módot (precíziós fűtés vagy Smart Path fűtés), és a gombokkal válassza ki a kívánt hőmérsékletet vagy módot. Az egység csak 30 másodpercet vesz igénybe, hogy felmelegítse a legalacsonyabb hőmérséklet-tartományra, így bármikor (bárhol) elkezdheti a használatát várakozás nélkül. És amikor befejeződik a használat, a készenléti állapot gyorsan lehűti a vaporizert, hogy megőrizze mind a növényt, mind az akkumulátor élettartamát. Két perc készenléti állapot után az MIQRO automatikusan kikapcsol, így teljes élményét és használatát nagy mértékben megkönnyíti.

 

Garancia

Valamennyi DaVinci MIQRO vaporizer, amelyet a MagicVaporizers, a DaVinci hivatalos forgalmazója értékesít, teljesen hiteles, és 2 év garanciát vállalnak a készülékre, és 1 év garanciát az akkumulátorra.

További információ

Párologtat Aroma keverékek
Gyártó DaVinci
Méret (hossz, szélesség, magasság) 3,4 x 2,3 x 8,0 cm
Vaporizátor súly 104 g
Stílus Amethyst (Purple), Cobalt (Blue), Graphite (Gray), Onyx (Black) and Rust (Red)
Áramforrás Replaceable Battery (900 mAh)
Melegítők Ceramic Heat Chamber (Conduction)
Párologtatási mód Direct
Gyártási ország China
Garancia 2 years on the device and a 1 year on the battery.

Az alábbi értékelései:DaVinci MIQRO

Átlagos értékelés:

4.1 Alábbi szerint:30 értékelés
 • 5 Star
   16
 • 4 Star
   7
 • 3 Star
   3
 • 2 Star
   2
 • 1 Star
   2

Overall, awesome product!

Ninjaguiden
For me, this is one of the most stylish vapes today. It comes in super attractive color options and is beating everyone in terms of compactness and portability. I love my miqro! It is really stealthy and very good for on-the-go sessions. Not kidding when I say it is just a bit bigger than your average lighter. Despite its size, the functions and features do not suffer. Still the same excellent quality vapor that I have come to expect from Davinci products and its bowl size is suitable for a satisfactory solo session. The miqro is also easy to use so I think it is not bad to be an intro to the vaping world.

Just do it

Vapeosaurus X
I think the MIQRO is great! I have heard people complain about battery life, but it is not so much of an issue for me. The battery is replaceable anyway, plus the USB charging allows you to have it on-the-go. Overall, I am very impressed with this device’s size and features. It is so much easy to use. At least I didn’t have to sit around for hours wondering how this cute, little vape works. Oh yes, I’ve had that kind of experience where devices are so difficult to operate. Anyway, you just open the lid, load your material, close it and voila! You can power up the miqro and it will be ready for a round of solo session. Worth it!

You will not regret buying this.

Thomas V
Worth it! I had my doubts with something so small. I love the size and style, but of course those are not the only consideration. This is why MIQRO is an amazing product because despite its cuteness, vapor quality and all other features do not suffer. Imagine a 1.34” W x 3.3”H x 0.91”D vape? That’s how compact this vape is! Regardless of size, this is a powerhouse. Super fast heat up time, super easy to use, and super excellent vapor quality. I am using superlatives because this is really one of the smoothest portable vapes around.

Just like advertised

Magical Entropy
Ever tried microdosing? Well, get the MIQRO and you will have an amazing experience of getting enough but with smooth, pure hits. I loved my miqro and I bought it with a proper orientation of its limitations. This is definitely not for heavy users, but it is best for microdosing. It is also fairly easy to operate so I did not have any problems working this vape at all. The spare batteries and USB cable charging guarantee that I don’t end up with a dead device while I’m traveling (which I usually am). On this note, the discreetness and size of the miqro is really a great help. 5 thumbs up for this awesome, awesome vape!

Solo monster

Vanja the Ganja
Perfect and feels so comfortable in my palms! This unit is so attractive and so solid, it is just hard to resist. Of course, had to read about the MIQRO so I know what to expect out of it, and I must say, I am very much satisfied. Yes, not the best battery life but hey, with such a small device, I am already happy with its run time. Besides, the replaceable battery easily solves it. This is the vape for solo sessions so if you are looking for a bigger bowl, look somewhere else. For us who prefer microdosing, would prefer solo sesh, and still prioritize portability and vapor quality, the MIQRO is one of the best vapes out there.

Perfect for "micro"

Hannes
I didn’t need to load in a huge amount of material, so the MIQRO was perfect for me in that sense. Yes, I’ve had the IQ as well, but just couldn’t resist the temptation to also get the MIQRO and see the difference. Vapor quality is still at a very excellent level, but discreetness is the nickname of the MIQRO. Absolutely loved how compact it is. It is good for microdosing, so if you are expecting more, then you are better off with a different vape. Consumption is a crucial factor in deciding to go for this vape. But if your lifestyle is the same as mine, you will love this!

Small battery but rest is good

Groopy
The MIQRO is definitely something to be excited about! It is such a cute, compact and stunning device! If portability and discreetness is among your top considerations, then you will have fun with the MIQRO. Only downside for me is that it has a shorter battery life than most portable vapes, which I guess is understandable given the vape’s build. But this is truly the vape for when you are out and about, and most especially for solo users. The MIQRO gives you portability without sacrificing the vapor quality. It is smaller and more compact, but also powerful in its own way. I have had no regrets about buying it.

Good looking but not versatile

Andreas
For now, the MIQRO is staying at a well-protected cabinet in my house. It is a good product but I have learned to only take it out on certain times which means this vape is not for frequent, everyday use. It is like a fancy dress that you only use to wear on fancy dinners. Seriously, this vape is good and is worth your money, but it really isn’t for frequent and group use. What do we expect from this small thing? Of course the battery suffers but then again, you can have replacements since it is swappable. If you really want to, you can make the MIQRO work for everyday use, but for me, I am saving it for “grand” occasions.

Not for heavy users

Opus
Me and this vape just didn’t match. Bought the Standard Kit so there was no extra battery. I guess if you are planning to buy the MIQRO and have extra cash to spare, just get the extra battery, so you get an extra batt because this vape’s battery life is so poor. Lasted me around 20 minutes or less, then had to recharge it again. It is a bit of a hassle to keep charging so this is not for everyday use. Wouldn’t recommend it for heavy users because this vape will not satisfy.

Love DaVincis!

Leorando
DaVinci is so good at selling its own brand! I mean, it really does a good job in making you want their product, you know? Anyway, of course I just had to buy this awesome, compact vape. Just looking at it made me get my hands on it! No problems with my purchase and delivery was fast. The packaging was really good. I must say DaVinci knows how to make some stylish vapes! The Miqro is very easy to tuck into the pocket and is so stealthy. I have been a fan of DaVinci so I had the IQ already, and my love for this brand is much higher after experiencing the Miqro! Great vapor quality, awesome marketing and vapes that are totally worth it!

1 - 10 termék, Összesen:30

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: DaVinci MIQRO

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *