Legalacsonyabb árak
Másnapi szállízás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

DaVinci MIQRO

47 000 Ft

49 000 Ft Spóroljon 2 000 Ft

DaVinci MIQRO Vaporizer
DaVinci MIQRO Vaporizer DaVinci MIQRO - Colours DaVinci MIQRO - In Use DaVinci MIQRO - Included DaVinci MIQRO - Open DaVinci MIQRO - Side DaVinci MIQRO - Chamber DaVinci MIQRO - Mouthpiece
 •  
  Lila
 •  
  Kék
 •  
  Szürke
 •  
  Fekete
 •  
  Piros

47 000 Ft

49 000 Ft Spóroljon 2 000 Ft

47 000 Ft

49 000 Ft Spóroljon 2 000 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: DaVinci MIQRO kaptuk ekkor: 19 jún. 2019.

4.3
Olvasás 79 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

A DaVinci MIQRO a DaVinci innovatív vaporizer cég 4. modellje és egy tökéletes kiegészítő a tökéletesen tiszta ízvilág létrehozásához. Ez a vaporizer csúcsvezetője minden elődjének, a DaVinci IQ-nak, de kisebb csomagban. 80 x 34 x 23 mm mérete és 104 mm g súlya mellett, az MIQRO 33 %-kal kisebb, mint az IQ, és a tenyerébe illeszkedik a lehető legnagyobb könnyedséggel, amikor előveszi vagy elteszi. Azonban kis mérete ellenére a DaVinci MIQRO még mindig egy erőteljes egység, amely tartós anyagokból és fejlett technológiából áll.


A száraz növényi vaporizer legimpozánsabb jellemzője a többmódú fűtő rendszer. Az Ön preferenciáitól függően válthat a rendszeres hőmérsékletszabályozás, az intelligens módválasztás és a gyorsfűtéses boost mód között. Ráadásul a DaVinci MIQRO-nak van egy állítható fűtője, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza, milyen hosszúak legyenek az egyes munkamenetek. Ez a két funkció együtt dolgozik a cirkónium légjáratával, hogy finom gőzöket biztosítson, ami egyaránt igaz a növény ízére, így ez a vaporizer tökéletes azoknak a felhasználóknak, akik először próbálgatják az ízeket.


Elérhető Lila, Kék, Szürke, Fekete és Piros színben.

Főbb jellemzők

 • 33 %-kal kisebb mint a DaVinci IQ
 • Komplett cirkónium kerámia cső a nagyszerű ízekhez
 • Állítható kamra, amely 0,1 g és 0,25 g között illeszkedik
 • Cserélhető akkumulátor, 4-6 használat (900 mAh)
 • 3 fűtési mód: precíziós, intelligens mód és lendületes
 • 80 x 34 x 23 mm és mindössze 104 g

 

Tartozékok (tartalmazza)

 • USB töltőkábel
 • Tisztító készlet
 • Kiterjesztett szipka

 

Több fűtési mód

A DaVinci MIQRO számos fűtési módot kínál, így kiváló választás a kezdőknek és a tapasztalt vaporizer használóknak egyaránt. Az első mód a precíziós vezérlés, amely lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet kiválasztását. Ez az ideális lehetőség tapasztalt felhasználók számára, akik pontosan tudják, mennyire forrón szeretik a növényeket. A második mód a DaVinci Smart Path technológiájával rendelkezik. Az Intelligens mód olyan hőbeállításokat jelent, amelyek automatikusan és fokozatosan 12 °C-kal emelkednek a használat során. 4 intelligens út áll rendelkezésre, 176 °C-ról 188 °C-ra a legalacsonyabb és 210 °C-ról 222 °C-ra a legmagasabb a végén. Az alacsonyabb beállítások intenzív ízeket és fokozódó hatásokat nyújtanak, míg a magasabb opciók a teljes érzet számára a legjobbak. Ezek a Smart Path módok megkönnyítik az újoncok szórakoztatását, minden előzetes ismeret esetén is. Ha ez nem elegendő Önnek, még egy harmadik lehetőség is van, a boost mód, amely gyorsan felmelegíti az MIQRO-t és tartja azt a maximális hőmérsékleten, amíg elengedi a gombot.

 

Ízközpontú Dizájn

A nagyszerű ízű gőz a DaVinci legjobb jellemzője. A többféle hőmód mellett, amelyek lehetővé teszik a felhők ízintenzitásának beállítását, a DaVinci MIQRO teljesen cirkónium levegőjárat rendszerrel rendelkezik. A tartály, a légjárat, a szipka és a fűtő inert kerámia cirkóniából készül, biztosítva, hogy a gőz szennyezetlen marad, a meleg hőmérséklet miatt keletkező ízek miatt. A MIQRO-nak van egy állítható fűtője, amely akár 50 %-kal is képes megváltoztatni a párologtató kamra méretét. Ez megkönnyíti Önnek az egyes használatok hatékonyságának beállítását, ezáltal tovább fokozza az ízek megtapasztaltalását. Ne habozzon játszani a fűtő méretével és a hő beállításaival, amíg megtalálja a legjobb kombinációt a maximális ízhatásért és intenzitásért a növényből.

 

Egyszerű használat

A DaVinci MIQRO többszörös hőmódjainak felhasználóbarát jellege újragondolja az egyszerű használatot. Minden beállítást három egyszerű gomb és egy világos, mátrix-kijelző segítségével állíthat be, így nincsenek összetett kontrollok a megtanuláshoz. Indítsa el az egyes munkameneteket úgy, hogy a fűtőt a kívánt mértékre állítja, majd töltse fel a kamrát a kiválasztott növénnyel. Miután a vaporizer tele van, kapcsolja be a készüléket ötször megnyomva a bekapcsoló gombot.Ezután mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a fűtési módot (precíziós fűtés vagy Smart Path fűtés), és a gombokkal válassza ki a kívánt hőmérsékletet vagy módot. Az egység csak 30 másodpercet vesz igénybe, hogy felmelegítse a legalacsonyabb hőmérséklet-tartományra, így bármikor (bárhol) elkezdheti a használatát várakozás nélkül. És amikor befejeződik a használat, a készenléti állapot gyorsan lehűti a vaporizert, hogy megőrizze mind a növényt, mind az akkumulátor élettartamát. Két perc készenléti állapot után az MIQRO automatikusan kikapcsol, így teljes élményét és használatát nagy mértékben megkönnyíti.

 

Garancia

Valamennyi DaVinci MIQRO vaporizer, amelyet a MagicVaporizers, a DaVinci hivatalos forgalmazója értékesít, teljesen hiteles, és 2 év garanciát vállalnak a készülékre, és 1 év garanciát az akkumulátorra.

További információ

Párologtat Aroma keverékek
Gyártó DaVinci
Méret (hossz, szélesség, magasság) 3,4 x 2,3 x 8,0 cm
Vaporizátor súly 104 g
Stílus Amethyst (Purple), Cobalt (Blue), Graphite (Gray), Onyx (Black) and Rust (Red)
Áramforrás Replaceable Battery (900 mAh)
Melegítők Ceramic Heat Chamber (Conduction)
Párologtatási mód Direct
Gyártási ország China
Garancia 2 years on the device and a 1 year on the battery.

Az alábbi értékelései:DaVinci MIQRO

Átlagos értékelés:

4.3 Alábbi szerint:79 értékelés
 • 5 Star
   49
 • 4 Star
   17
 • 3 Star
   5
 • 2 Star
   6
 • 1 Star
   2

Small size and small production

Othani
This needs some getting used to if youre coming from a cloud chase device. It doesnt need much more than that, if Davinci gets to fix that issue, they will for sure make the perfect vape. This thing is near perfect as it is. With a little more tweaks they will have it for sure. The style they put on it is very good too. The flat mouthpiece helps with the stealth is great, also not something you see common. That being said, this vape is very fashionable and stealthy. You can bring it out of your pocket and people wouldnt know its a vape. The style is also classy because of the minimalistic design it has. Some have issues with the battery but for me it is not much of an issue because you can easily charge it or replace the current ones with another set.

Tiny like a keychain thing

Trötter
Patience is a little something you need with this, because of the battery, nevertheless the product is very good. The style is amazing, the color options are great, and the performance is very good. If you can see past the 90 minute charge time, and the short battery life, this vape should be on top of your to buy list. If you need more battery I suggest you get the IQ.

Easy, fashionable and functional

Xzam
Happy with the purchase, wish i got it sooner so i didnt need to explore other vapes just to find out this is the one i really needed. Its very simple to use even a first timer wont need much time to figure it out. It has several colors too so you can easily find the one that suits you, like i did. (I got the black one) Also worth mentioning, its tiny. But it gives very smooth and flavorful vapor.

Two thumbs up!

Ajax
Miqro is doing really great for me esp because of how easy it is to use. Some people think the battery life isnt as long as they want it to be, but for me it is very easy to replace because of its small size. Also, it has usb charging so you it is very portable. The features of the device together with its size is very impressive, it definately makes your vaping easier as a user. You just open the lid, load and start it up. Vape time! Quick delivery from magicvaporizers too, THANKS!

Stealthy as F

7th Heaven
The MIQRO is very easy to use, and is literally the smallest vaporizer ive ever used. The miqro does its job well and gives a smooth vapor that is very satisfying. It came in five colors, so i got the silver one since it can easily pass as a lighter or a small powerbank to give me the subtlety i need. Now i can vape hassle free.

So small!!!

Karma Queen
The picture doesn't do this vape justice. This thing is only a little bigger than your bic lighter, meaning it really should be your go to for on-the-go sessions! The device is really adorable especially when you add in the fact that it comes with adorable colors. Once you get a hold of the product, you will notice how easy it is to use and you will just instantly fall in love with it. It also plays some inspirational word every now and then when you turn it off, I think that little add on is cute and cool from Davinci, afterall its the little things that matter. :) and Miqro is little haha.

Amazing for its size

Cumpo
Its really small and compact, it works amazingly. The Miqro uses quality parts in it, but most importantly the vapor pathway that's made of zirconium gives you very good flavor, its super light and smooth. Magnets in place are strong, and no part is loose. It's just very secure as a vape. You do have to clean it once in awhile because of its size, but it is very easy to clean. It also has the vibration mode when you turn it on even though it is very small.

Miqro price but macro value!

Nikolaj
Very happy with this vaporizer, the flavor it gives is on point. It is also so small you can take it anywhere with you. It is very easy to use, you just turn it on smoke it, turn it off and pop it back in youre pocket. Once you want to vape again just do the same. Rinse and repeat until you're out of herb. It heats up really well too for a vape of its size, It feels really solid and compact so you dont have to worry about losing parts of it or having it fall into pieces once in your pocket. At home I use the extreme q but when im outside its the miqro every time.

New top dog vape in my house

mUreK
The MIQRO is on a whole new level of portable. The style is just amazing and stealthy. People wont even know you have a vape with you. Its very lightweight making it easy to carry around plus the fact that it looks good makes it even easier bring. They've got good colors to choose from which took me awhile, :)) but definitely was worth it. Now im satisfied by my vapes looks, size and performance.

Nice for its size

Ninjo
The heating paths of the miqro are really good, it allows you to get the temp u want, or let it adjust on its own to allow the vaporizer to squeeze out every last drop of the herb there is. Although this does take getting used to. This Vape is perfect for microdosing and being outdoors or being out and about. That being said the smoke from it isnt as thick as it was on the IQ but considering its size it does make sense that it will give a little less than that of its bigger brother, the IQ. Flavorwise though, this product doesnt suffer.

1 - 10 termék, Összesen:79

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: DaVinci MIQRO

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *