DaVinci MIQRO

Rating:
4.35

49900 ft

SKU
ignore-this-57
Ingyenes Szállítás
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2500 ft 3300 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

DaVinci MIQRO - Akkumulátor
DaVinci MIQRO - Akkumulátor
4100 ft 5500 ft

Cserélnie kell DaVinci MIQRO Akkumulátorát vagy csak szeretne még egyet? Akkor ez a 18350 900 mAh-os akkumulátor kell Önnek.

A következőkkel használható: DaVinci MIQRO.

DaVinci - Akkumulátor töltő
DaVinci - Akkumulátor töltő
12900 ft 17100 ft

Töltsön egyszerre több akkumulátort, így soha nem kell leállítani a használattal az üres akksik miatt. Ezzel az Akkumulátor töltővel 18650 és 18350 típusú akkumulátorait is tudja tölteni.

A következőkkel használható: DaVinci IQ2DaVinci IQC és DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Védőtok
DaVinci MIQRO - Tok
4100 ft 5500 ft

Tok a DaVinci MIQRO készülékére. Használja védő fedésként, ha úgy érzi, MIQRO-ja túl forró lesz vagy meg szeretné védeni a sérülésektől, pl. ha véletlen leejtené.

A következőkkel használható: DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Puha tok
DaVinci MIQRO - Puha tok
4400 ft 5800 ft

Vigye magával a DaVinci MIQRO-t bárhová! Ez a Puha tok szagbiztos cipzárral rendelkezik és zsebekkel a kiegészítőkhöz, ami tökéletessé teszik a DaVinci MIQRO szállításához, ha épp kiruccan.

A következőkkel használható: DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Gyöngy
DaVinci MIQRO - Gyöngy
2500 ft 3300 ft

A Gyöngy lehetővé teszi, hogy a DaVinci MIQRO kamráját 50 %-ra redukálja, a gyógynövények párologtatásának hatékony módját eredményezve. Vásároljon egy extrát, hogy mindig rendelkezésre álljon tiszta!

Tartalmazza:

 • Gyöngy (1 db)
 • Tartó (1 db)
 • Csavar (1 db)

A következőkkel használható: DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Meghosszabbított szájszipka
DaVinci MIQRO - Meghosszabbított szájszipka
3300 ft 4400 ft

A Meghosszabbított szájszipka cirkónium kerámiából készült, hogy megőrizze gyógynövényének ízét. Használja ezt a meghosszabbított szájrészt, ha a lapos szájszipka túl forró az ajkainak. Ez a meghosszabbított szájrész minden 10 mm-es anya csatlakozáshoz illeszkedik, így vízipipát vagy bubblert is csatlakoztathat.

A következőkkel használható: DaVinci MIQRO.

DaVinci MIQRO - Lapos szájszipka - Thumb
DaVinci MIQRO - Lapos szájszipka
2200 ft 2900 ft

A Lapos szájszipka cirkónium kerámiából készült a kiváló ízekért, belső légjárattal rendelkezik, ami segít lehűteni a gőzt.

A következőkkel használható: DaVinci MIQRO.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 1000 x 0,1 g
6800 ft 9100 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 1000 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 1000 g, 35,28 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

Jellemzők

 • Legújabb verzió! (2021.09)
 • Kompakt, zsebméretű
 • Hőmérséklet egészen 220 °C-ig
 • Stílusos külső
 • Többféle színben elérhető
 • Cserélhető akkumulátor
 • 40 másodperces felfűtési idő
 • Állítható fűtő méret
 • Teljes digitális hőmérsékletszabályozás

Kinek készült a DaVinci MIQRO?

Ha egy egyszerű, mégis hatékony hordozható vaporizerre vágyik, amely aromás és sűrű gőzök előállítására képes, akkor erősen ajánljuk Önnek a DaVinci MIQRO-t. Kifejezetten praktikusnak és diszkrétnek tervezték, és szinte bármilyen zsebbe vagy táskába könnyedén be tudja tenni, így tökéletesen alkalmas arra, hogy magával vigye, ha elmegy otthonról! Számos hasznos funkcióval, például állítható fűtővel, gyors felfűtési idővel és több hőmérsékleti beállítással a DaVinci MIQRO valóban egy egyedülálló gőzölési élményt garantál.

Kompakt és diszkrét

A DaVinci MIQRO-t az egyik legkisebb párologtatónak tartják a piacon, így ragyogó választás azok számára, akik szeretik a közkedvelt típusokat használni és megtapasztalni a gőzölést otthonuktól távol. Kis méretének köszönhetően rejtőzködőnek tűnik és könnyen elrejtheti tenyerében, így élvezheti a gőzölést olyan helyeken is, ahol diszkrétségre van szükség.

Gazdag ízvilág

A DaVinci MIQRO innovatív fűtési rendszerét úgy tervezték, hogy kihozza a gyógynövények valódi ízeit, garantálva az aromás és sűrű gőzök belégzését. Az élvonalbeli cirkónium légjáratokat egy kerámia fűtőegységgel kombinálva használhatja, így a gőzfelhőkben keletkező aromák tiszták és méregmentesek maradnak. Még jobb, hogy a DaVinci MIQRO légjárata erőteljes hűtési hatást nyújt a gőznek, még mielőtt az ajkához érne, garantálva a maximális kényelmet minden szippantásnál.

Többféle hőmérsékleti beállítás

A DaVinci MIQRO sokoldalú tulajdonsága a számos hőmérsékleti beállítás, amely lehetővé teszi a használat testreszabását a gyógynövénytől függően. Három mód választható ki; a Boost üzemmód, amely gyorsan megnöveli a hőmérsékletet, a Smart Paths, amely fokozatosan növeli a hőmérsékletet lépésenként és Precision hőmérsékletszabályozás akár 220 °C-ig. A DaVinci MIQRO másik lenyűgöző tulajdonsága, hogy kevesebb mint 40 másodperc alatt képes teljesen felmelegedni, vagyis gyorsan elkezdheti használatát.

Állítható fűtő méret

A DaVinci MIQRO lehetőséget nyújt a fűtőegység méretének akár 50 %-ra történő állítására. Ez lehetővé teszi a használatának testreszabását az Ön igényei szerint, mivel csökkentheti a sütő méretét, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a gyógynövényekből - különösen akkor, ha nincs sok tennivalója. A DaVinci MIQRO elősegíti a sűrűbb gőzfelhők képződését és biztosítja, hogy a gyógynövények minden egyes része tökéletesen felmelegedjen, kiemelkedő tulajdonságának - az állítható fűtőnek köszönhetően.

Cserélhető akkumulátor

Ha egy teljesen feltöltött akkumulátor áll készen a használatra, a DaVinci MIQRO-val megtapasztalható használat hossza szinte végtelen! Noha ez a vaporizer akár 30 perc alatt is képes feltölteni teljesen egy akkumulátort, ám ez nem jelenti azt, hogy a használatot abba kellene hagynia. Egyszerűen cserélje egy új, feltöltött akkumulátorra és könnyedén folytathatja - időigényes töltésre nincs szükség.

Garancia

Minden DaVinci MIQRO vaporizer, amit a MagicVaporizers-től vásárolt, a DaVinci egyik hivatalos forgalmazójától, teljesen eredeti és 5 éves garancia van a készülékre, ill. 1 éves garancia az akkumulátorra.

Felhasználói Kézikönyv

DaVinci MIQRO

Tartalom

 • DaVinci MIQRO vaporizer
 • Akkumulátor
 • USB töltő kábel
 • Lapos szájszipka
 • Bővített szájszipka
 • Kiegészítő készlet
 • Tisztító készlet
 • Kezelési útmutató
DaVinci MIQRO

Műszaki adatok

További információ
Méret: 3,4 × 2,3 × 8,0 cm
Súlya: 104 g
Fűtés: Kondukciós
Felmelegedési idő: 45 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (900 mAh)
Hőmérséklet: 149 °C-221 °C
Gyártó: DaVinci
Garancia: 5 év
Gyártási ország: Kína
Írja meg saját véleményét a termékről: DaVinci MIQRO
You're reviewing:DaVinci MIQRO
Rating