COVID-19: Na naše skladište nema utjecaja. Vrijeme isporuke je 1 do 3 radna dana.
Legalacsonyabb árak
Másnapi hajózás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

DaVinci MIQRO

49 900 Ft
DaVinci MIQRO Vaporizer
DaVinci MIQRO Vaporizer DaVinci MIQRO - Colours DaVinci MIQRO - In Use DaVinci MIQRO - Included DaVinci MIQRO - Open DaVinci MIQRO - Side DaVinci MIQRO - Chamber DaVinci MIQRO - Mouthpiece
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
49 900 Ft
49 900 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: DaVinci MIQRO kaptuk ekkor: 04 júl. 2020.

4.3
Olvasás 85 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

A DaVinci MIQRO a DaVinci innovatív vaporizer cég 4. modellje és egy tökéletes kiegészítő a tökéletesen tiszta ízvilág létrehozásához. Ez a vaporizer csúcsvezetője minden elődjének, a DaVinci IQ-nak, de kisebb csomagban. 80 x 34 x 23 mm mérete és 104 mm g súlya mellett, az MIQRO 33 %-kal kisebb, mint az IQ, és a tenyerébe illeszkedik a lehető legnagyobb könnyedséggel, amikor előveszi vagy elteszi. Azonban kis mérete ellenére a DaVinci MIQRO még mindig egy erőteljes egység, amely tartós anyagokból és fejlett technológiából áll.


A száraz növényi vaporizer legimpozánsabb jellemzője a többmódú fűtő rendszer. Az Ön preferenciáitól függően válthat a rendszeres hőmérsékletszabályozás, az intelligens módválasztás és a gyorsfűtéses boost mód között. Ráadásul a DaVinci MIQRO-nak van egy állítható fűtője, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza, milyen hosszúak legyenek az egyes munkamenetek. Ez a két funkció együtt dolgozik a cirkónium légjáratával, hogy finom gőzöket biztosítson, ami egyaránt igaz a növény ízére, így ez a vaporizer tökéletes azoknak a felhasználóknak, akik először próbálgatják az ízeket.


Elérhető Lila, Kék, Szürke, Fekete és Piros színben.

Főbb jellemzők

 • 33 %-kal kisebb mint a DaVinci IQ
 • Komplett cirkónium kerámia cső a nagyszerű ízekhez
 • Állítható kamra, amely 0,1 g és 0,25 g között illeszkedik
 • Cserélhető akkumulátor, 4-6 használat (900 mAh)
 • 3 fűtési mód: precíziós, intelligens mód és lendületes
 • 80 x 34 x 23 mm és mindössze 104 g

 

Tartozékok (tartalmazza)

 • USB töltőkábel
 • Tisztító készlet
 • Kiterjesztett szipka

 

Több fűtési mód

A DaVinci MIQRO számos fűtési módot kínál, így kiváló választás a kezdőknek és a tapasztalt vaporizer használóknak egyaránt. Az első mód a precíziós vezérlés, amely lehetővé teszi a kívánt hőmérséklet kiválasztását. Ez az ideális lehetőség tapasztalt felhasználók számára, akik pontosan tudják, mennyire forrón szeretik a növényeket. A második mód a DaVinci Smart Path technológiájával rendelkezik. Az Intelligens mód olyan hőbeállításokat jelent, amelyek automatikusan és fokozatosan 12 °C-kal emelkednek a használat során. 4 intelligens út áll rendelkezésre, 176 °C-ról 188 °C-ra a legalacsonyabb és 210 °C-ról 222 °C-ra a legmagasabb a végén. Az alacsonyabb beállítások intenzív ízeket és fokozódó hatásokat nyújtanak, míg a magasabb opciók a teljes érzet számára a legjobbak. Ezek a Smart Path módok megkönnyítik az újoncok szórakoztatását, minden előzetes ismeret esetén is. Ha ez nem elegendő Önnek, még egy harmadik lehetőség is van, a boost mód, amely gyorsan felmelegíti az MIQRO-t és tartja azt a maximális hőmérsékleten, amíg elengedi a gombot.

 

Ízközpontú Dizájn

A nagyszerű ízű gőz a DaVinci legjobb jellemzője. A többféle hőmód mellett, amelyek lehetővé teszik a felhők ízintenzitásának beállítását, a DaVinci MIQRO teljesen cirkónium levegőjárat rendszerrel rendelkezik. A tartály, a légjárat, a szipka és a fűtő inert kerámia cirkóniából készül, biztosítva, hogy a gőz szennyezetlen marad, a meleg hőmérséklet miatt keletkező ízek miatt. A MIQRO-nak van egy állítható fűtője, amely akár 50 %-kal is képes megváltoztatni a párologtató kamra méretét. Ez megkönnyíti Önnek az egyes használatok hatékonyságának beállítását, ezáltal tovább fokozza az ízek megtapasztaltalását. Ne habozzon játszani a fűtő méretével és a hő beállításaival, amíg megtalálja a legjobb kombinációt a maximális ízhatásért és intenzitásért a növényből.

 

Egyszerű használat

A DaVinci MIQRO többszörös hőmódjainak felhasználóbarát jellege újragondolja az egyszerű használatot. Minden beállítást három egyszerű gomb és egy világos, mátrix-kijelző segítségével állíthat be, így nincsenek összetett kontrollok a megtanuláshoz. Indítsa el az egyes munkameneteket úgy, hogy a fűtőt a kívánt mértékre állítja, majd töltse fel a kamrát a kiválasztott növénnyel. Miután a vaporizer tele van, kapcsolja be a készüléket ötször megnyomva a bekapcsoló gombot.Ezután mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a fűtési módot (precíziós fűtés vagy Smart Path fűtés), és a gombokkal válassza ki a kívánt hőmérsékletet vagy módot. Az egység csak 30 másodpercet vesz igénybe, hogy felmelegítse a legalacsonyabb hőmérséklet-tartományra, így bármikor (bárhol) elkezdheti a használatát várakozás nélkül. És amikor befejeződik a használat, a készenléti állapot gyorsan lehűti a vaporizert, hogy megőrizze mind a növényt, mind az akkumulátor élettartamát. Két perc készenléti állapot után az MIQRO automatikusan kikapcsol, így teljes élményét és használatát nagy mértékben megkönnyíti.

 

Garancia

Valamennyi DaVinci MIQRO vaporizer, amelyet a MagicVaporizers, a DaVinci hivatalos forgalmazója értékesít, teljesen hiteles, és 10 év garanciát vállalnak a készülékre, és 1 év garanciát az akkumulátorra.

További információ

Párologtat Aroma keverékek
Gyártó DaVinci
Méret (hossz, szélesség, magasság) 3,4 x 2,3 x 8,0 cm
Vaporizátor súly 104 g
Stílus Amethyst (Purple), Cobalt (Blue), Graphite (Gray), Onyx (Black) and Rust (Red)
Áramforrás Replaceable Battery (900 mAh)
Melegítők Ceramic Heat Chamber (Conduction)
Párologtatási mód Direct
Gyártási ország China
Garancia 10 years on the device and a 1 year on the battery.

Az alábbi értékelései:DaVinci MIQRO

Átlagos értékelés:

4.3 Alábbi szerint:85 értékelés
 • 5 Star
   53
 • 4 Star
   18
 • 3 Star
   6
 • 2 Star
   6
 • 1 Star
   2

Excellant product

ChrisD
I am new to the whole herb thing(partner has been long time user) and I first purchased a cheap vaporiser but it was really poor. My partner has the Davinci IQ and I was so impressed I looked at buying one and then came across this new little baby. What a delight it is and in such a fetching purple colour(which happens to be my fav colour). I have never been a smoker so found it really hard in the early days until he purchased his IQ and now a whole new world of pleasure has opened up to me. I love the sleek feel good style of it and yes, the battery isn't great but for a small user like me it's more than adequate. It's so much smoother on the throat then anything else I've tried. Purchasing from this site was really trouble free and quick and after I noticed it I saw they had reduced it so contacted them and they gave me some money back so all in all, great customer service to boot.

Highly recommending this awesome vape!

Jinjo
So happy with the Miqro. I like the materials used and the design was really well thought-of. The flavor is clean and vapor quality is smooth and nice. It has 4 smart paths that vary in terms of heating time, but the longest is just under a minute. The LED lights are helpful enough and the interface is easy enough to figure out and get used to. The miqro provides several ‘modes’ that you can use depending on your preference. For a very compact device, it sure has a lot of features. I also like the extra accessories in the explorer edition.

Disappointing battery!

Wombat
Does not have a good battery life. Lasts for less than an hour, just a little over 30 minutes. At least the battery is replaceable but it still doesn’t last long enough. Two batteries would already equal the battery life of other portable vapes. I like the miqro and bought it even though I knew the battery life span. It is so cute and handy and perfect for solo sessions. I try to be ready with more than one replaceable battery which is an additional purchase. Regardless, it is still a good vape that is affordable enough and of good quality. Recommending if you don’t mind the battery life.

Almost there - 4 out of 5

Filip K.
Not really the cheapest, but it is a really good vape to invest in. Whether a newbie or a long-time vaping enthusiast, the davinci miqro will spark interest. The design itself and the compactness will get you to take a second look. Well, that was what happened to me when I first learned of the MIQRO. Really nice build and I couldn’t believe how small it is. Despite its size, it is still a great dry herb vaporizer with excellent vapor quality. The only thing I find difficult with the miqro aside from the poor battery life, is that it gets a bit too hot. The makers acknowledges this because they provide a glove, but it can be a bit annoying.

Well deserved reputation

Jungle King
The MIQRO is the classy newcomer that everyone wants to be friends with. It is fast and easy to use. This has introduced me to a whole new way of vaping, and it is perfect for night outs. The replaceable battery easily makes up for the short battery life of the miqro. Vapor quality is good, clean and pure, and it is easy enough to operate. I was very happy that the vapor path is made of ceramic and not plastic, since it removes the paranoia and dreaded anticipation that I would soon taste plastic or something. Very impressed with this device and something deserving of the attention its getting.

The Davinci Miqro redefines portability! Wow!

Sloth
It looks so sleek and it is very classy and modern. It fits in my pocket and I sometimes forget it is there. Feels like a lighter in my pocket. It really is a pretty and quality product. The vapor is smooth and I really love the flavor. Temp controls are also satisfactory and it is easy to use. I was a bit worried that cleaning may be hard, but alas! No problem there! This is so well designed that the mouthpiece and vapor path are easily removeable. No hassle! Great product!

Small size and small production

Othani
This needs some getting used to if youre coming from a cloud chase device. It doesnt need much more than that, if Davinci gets to fix that issue, they will for sure make the perfect vape. This thing is near perfect as it is. With a little more tweaks they will have it for sure. The style they put on it is very good too. The flat mouthpiece helps with the stealth is great, also not something you see common. That being said, this vape is very fashionable and stealthy. You can bring it out of your pocket and people wouldnt know its a vape. The style is also classy because of the minimalistic design it has. Some have issues with the battery but for me it is not much of an issue because you can easily charge it or replace the current ones with another set.

Tiny like a keychain thing

Trötter
Patience is a little something you need with this, because of the battery, nevertheless the product is very good. The style is amazing, the color options are great, and the performance is very good. If you can see past the 90 minute charge time, and the short battery life, this vape should be on top of your to buy list. If you need more battery I suggest you get the IQ.

Easy, fashionable and functional

Xzam
Happy with the purchase, wish i got it sooner so i didnt need to explore other vapes just to find out this is the one i really needed. Its very simple to use even a first timer wont need much time to figure it out. It has several colors too so you can easily find the one that suits you, like i did. (I got the black one) Also worth mentioning, its tiny. But it gives very smooth and flavorful vapor.

Two thumbs up!

Ajax
Miqro is doing really great for me esp because of how easy it is to use. Some people think the battery life isnt as long as they want it to be, but for me it is very easy to replace because of its small size. Also, it has usb charging so you it is very portable. The features of the device together with its size is very impressive, it definately makes your vaping easier as a user. You just open the lid, load and start it up. Vape time! Quick delivery from magicvaporizers too, THANKS!

1 - 10 termék, Összesen:85

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: DaVinci MIQRO

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *