Boundless - BudKups (3 db)

9700 Ft
SKU
SKU947

Szeretné javítani a vaporizer alkalmakat a Boundless CFC 2.0 vagy CFC Lite vaporizerével? Nézze meg az új és továbbfejlesztett BudKups-t. Ezek az újrafelhasználható kapszulák legfeljebb 0,5 gramm gyógynövénnyel tölthetők meg, orvosi minőségű rozsdamentes acélból készülnek, és egyszerre működnek gyógynövénytartályként és szűrőként is. A kapszulák a biztonságos szállítás érdekében előre feltölthetők gyógynövényekkel, és könnyen behelyezhetőek és eltávolíthatóak.

A BudKups nem csak gyorsabbá teszi a töltést és tisztábban tartja a vaporizert, de a fűtést is javítja. A sok lyuk mind az alapon, mind a fedélen javítják a légáramlást és 170 %-kal növelik a felületet, ami jobb gőzélményt és gyorsabb fűtési időt eredményez.

A BudKups használatához mindössze annyit kell tennie, hogy megtölt egy BudKupot a gyógynövényekkel, eltávolítja a fémszűrőt a Boundless CFC 2.0 / CFC Lite fűtőkamrából, és visszahelyezi a töltött BudKupot. Most már készen áll arra, hogy élvezze a tiszta és hatékony gőzölést a Boundless vaporizerrel!

Tartalmazza:

  • BudKups (3 db)

A következőkkel használható: Boundless CFC Lite, Boundless CFC 2.0.