Legalacsonyabb árak
Másnapi szállízás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

AirVape Xs

50 000 Ft

52 500 Ft Spóroljon 2 500 Ft

AirVape Xs Vaporizer
AirVape Xs - Bowl AirVape Xs - Size AirVape Xs - Package AirVape Xs - Blue AirVape Xs - Rose AirVape Xs - Gold AirVape Xs - Side AirVape Xs - Top AirVape Xs Vaporizer
 •  
 •  
 •  

50 000 Ft

52 500 Ft Spóroljon 2 500 Ft

50 000 Ft

52 500 Ft Spóroljon 2 500 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: AirVape Xs kaptuk ekkor: 17 Jan. 2018.

5
Olvasás 5 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

Egy szakavatott felhasználó számára már egy pillantás is elég ahhoz, hogy megállapítsa, valóban prémium minőségű eszköt az AirVape Xs. Amint megfogjuk és kezünkben tartjuk, nagyra értékelhetjük, hogy milyen kényelmes és könnyű (70 gramm). A prémium minőségű fém borítás, az éles 3.3 centis digitális kijelző és a tartós üveg szájszipka is erről árulkodik, sejtetve, hogy a belső felépítés is ilyen minőségi lesz. Az AirVape Xs kiemelten fontos jellegzetessége, hogy egyedülálló módon ötvözi a konduktív és konvekciós hevítés. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy az Ön kedvenc aromaterápiás keverékei egy kerámiás fűtőkamrába kerülnek, ahol finoman és egyenletesen (93°C és 220°C között) hevülnek a lehető legtisztább és legfinomabb gőzt létrehozva. A hevítési folyamat mindössze 20 másodpercig tart hidegről a maximális hőfokra, és az AirVape rezgéssel jelzi, ha készen áll a használatra.


Az új AirVape vaporizátor egyaránt kielégíti a kezdő és haladó felhasználók igényeit. Előbbiek örömmel vehetik tudomásul, hogy az AirVape megtöltése és hevítése a lehető legegyszerűbben történik, így szinte seperc alatt beszívhatják az első finom gőzüket. A tapasztaltabbak pedig értékelni fogják a kiemelkedő gőzkibocsátást és az íz tisztaságát. Az ellenállás hiánya, valamint a szájszipka elhagyása előtt az égési sérülések elkerülése érdekében kicsit lehűtött gőz pedig a legtapasztaltabbakat is ámulatba ejtheti. Ez csak egyike a sok apró, diszkrét és gondosságról árulkodó jellemzőnek, amely az AirVape-et egészen más szintre emeli.


Az AirVape Xs lehet a piacon kapható legelegánsabb vaporizátor. Négy modern színben kapható: Misztikus szürke, Rózsaarany, Éjféli kék és Vörös arany.

Jellemzők

 • Stílusos külcsín és kiemelkedő felépítés
 • Nagyon kényelmes fogás
 • Hordozható, de erőteljes
 • Jól látható és érthető digitális kijelző
 • Valóban könnyű használat és egyszerű töltés
 • Üveg szájszipka és kerámiás hevítőkamra gondoskodik a remek, tiszta ízről
 • A kondukciós és konvekciós hevítés ötvözésének köszönhetően a növények finoman és egyenletesen melegednek.
 • 20 másodperc alatt felmelegszik.
 • Hőmérséklet szabályozható 93°C és 220°C között
 • A gőz le tud kicsit hűlni belégzés előtt
 • 1300 mAh akkumulátor, hagyományos micro-USBvel tölthető
 • Érintési visszajelzés (rezgés), ha az eszköz használatra kész
 • Automatikus kikapcsolás érintési visszajelzéssel
 • Töltés közben is használható

 

Tartozékok (mellékelve)

 • Bőr hordozótáska
 • 2 db fém szájszipka szűrő
 • Extra gumi szájszipka-fedő
 • Egy pár csipesz
 • Rozsdamentes acél keverőeszköz
 • Tisztítókefe
 • USB töltőkábel
 • Fali USB-adapter (EU)

 

Design jellemzők

Gyönyörű kinézet, egyszerű használat és meggyőző belső jellemzik az AirVape Xs-t, így az eredeti AirVape összes jó tulajdonságát megőrizve azt fejlesztették tovább a felhasználók visszajelzései alapján. Kívülről indulva látható, hogy az új AirVape vaporizátor nagyon attraktív külsővel bír. A kompakt méretei, különösen a keskenysége, valamint a könnyű súlya azt jelentik, hogy könnyen elfér egy ingzsebben. A finom kinézet ellenére a teljesen fémtest megnyugtatóan szilárd és tartós. Az AirVape Xs-nek meg sem kottyan egy teli táskában töltött hosszú utazás.

 

Használat

Az AirVape Xs használata olyan egyszerű, hogy az már öröm. Amint a kezébe vette, az eszköz kényelmes és szinte láthatatlan, ezzel remek választás azoknak, akik feltűnésmentesen szeretnének gőzölni. Az AirVape feltöltése annyi, hogy eltávolítja az üveg szájszipkát, megtölti az alul lévő hevítőkamrát a kedvenc aromaterápiás keverékével, azt finoman lenyomja, majd visszateszi a szájszipkát. Az 1300 mAh-os akkunak (és a meggyőző elektronikának) köszönhetően az AirVape Xs körülbelül 20 másodperc alatt felmelegszik.

 

A hőmérséklet 93°C és 220°C között állítható, ez a tisztán látható 3.3 cm-es kijelzőn jelenik meg, ami egyébként az akku állapotát és az eszköz teljes leállásáig hátralévő időt is mutatja. Az alapbeállítás 3 perc, de ez növelhető maximum 5 percre. Érintési visszajelzés (rezgés) szolgál arra, hogy diszkréten jelezze, ha az eszköz elérte a szükséges hőfokot, valamint ha teljesen kikapcsolni készül. A gőz ellenállása gyakorlatilag teljesen megszüntetve lett, és a gőz kicsit lehűlhet a szájszipka elhagyása előtt, így megakadályozva az esetleges égési sérüléseket.

 

Hevítés

Az eszköz külseje mindig hideg marad, mert az AirVape a konduktív és konvekciós hevítés innovatív ötvözetét használja. Az eredeti AirVape-hez képest további előrelépés a kerámiás hevítő használata. Ezek együtt azt eredményezik, hogy az Ön aromaterápiás keveréke nagyon finoman és egyenletesen hevül, így a lehető legjobb gőzt adva. A kerámiás hevítőtest jelentős előrelépést nyújt abban, hogy a növényi keverékének íze megmaradjon, erről az üveg szájszipka is segít gondoskodni.

 

 

Gyanta tartály

Ragadósabb dolgokat szeretne párologtatni? Az AirVape Xs – Gyanta tartály segítségével ez a remek vaporizátor még funkcionálisabb lesz, ezzel ugyanis viaszokat és koncentrátumokat is párologtathat növényeken túl, így ez lesz az egyetlen hordozható vaporizátor, amire szüksége lesz.

 

Töltés

Mindent egybevéve az AirVape Xs olyan erős és hatékony, hogy akár egy asztali vaporizátort is helyettesíthet olyanoknak, akik nagyon szűkös helyen férnek el, például garzonlakásban vagy stúdióban. Ezt észben tartva jó tudni, hogy az AirVape Xs használható a belső akkumulátorának töltése közben is. Ezen túlmenően az eszköz hagyományos micro-USB porton töltődik, ugyanúgy, mint a legtöbb mobiltelefon. Emiatt szinte mindig talál valakit, akitől kölcsönkérhet egy USB kábelt, ha bármilyen oknál fogva nem lenne Önnél a sajátja.

 

Garancia

Az AirVape Xs-hez a MagicVaporizers két év teljeskörű garanciát nyújt, és korlátozott élethosszig tartó garanciát a gyártó útján.

További információ

Párologtat Aroma keverékek, Olajak, Viaszok
Gyártó AirVape
Méret (hossz, szélesség, magasság) 5,0 x 1,0 x 11,4 cm
Vaporizátor súly 71 g
Stílus Misztikus szürke, Rózsaarany, Éjféli kék és Vörös arany
Áramforrás Akkumulátor (1100 mAh)
Melegítők Kerámiás fűtő (kondukciós és konvekciós)
Párologtatási mód Közvetlenül
Gyártási ország Designed in Venice, CA, USA. Manufactured in China
Garancia 2 év a MagicVaporizers-től, élethosszig tartó az AirVape-től

Az alábbi értékelései:AirVape Xs

Átlagos értékelés:

5 Alábbi szerint:5 értékelés
 • 5 Star
   5
 • 4 Star
   0
 • 3 Star
   0
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

build with the best medical products

Ahmed
Since the last six months, I have been using the AirVape XS and I am mighty pleased with the product. The cost is well within my limits, and it is also build with the best medical products. Therefore, it does not create any kind of problem other than the occasional charging issues. However, I have got my charger exchanged, which has led to no more problems now.

Impressed!

Anwar
Im impressed! I live in UK and received my Airvape just 2 days after ordering it! Nice work guys! Vape looks really neat and works just fine. Get one yourself and try :)

So far so good

Yes-man
This is a affordable and good vaporizer! I was looking for a few days on the web before placing my order. I kinda looked pass this one for some reason but I took a chance and placed a order! It arrived really fast and it has been working just fine since then (2 months). The pictures dont do justice to the airVape XS, it looks alot better IRL. Works very well and I think it is highly worth its price!

cool!

Druvan
Second time i come here. 3 year ago I buy Arizer solo from here.

For this money it has to be one of the best vaporizers to buy? been using mine almost 24/7 for a few months now and no problems.

I chose a midnite blue one becaus my car is that same colour :) looks a feels very very good!

the shipping was like the name magic! almost faster than if i go to a store to buy somehitng ;) magicvaporizers.com really is a Great shop I think!

So.. Vaporizer: Good. Shop: Good. 5/5!

I like it!

crook
I like this vaporizer alot! My old one broke (stopped heating after a few months, not a AirVape). So I needed a new one and gave this one a try. Works alot better than my old one which was even more expensive. The design is also a lot better. Warms fast, charges fast, no troubles,.. I can recomend it!

5 Termék

oldalanként

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: AirVape Xs

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *