Legalacsonyabb árak
Másnapi szállízás
Hivatalos disztribútor
Ingyenes szállítás a vaporizátorokkal

AirVape Xs

50 000 Ft

52 500 Ft Spóroljon 2 500 Ft

AirVape Xs Vaporizer
AirVape Xs - Bowl AirVape Xs - Size AirVape Xs - Package AirVape Xs - Blue AirVape Xs - Rose AirVape Xs - Gold AirVape Xs - Side AirVape Xs - Top AirVape Xs Vaporizer
 •  
 •  
 •  

50 000 Ft

52 500 Ft Spóroljon 2 500 Ft

50 000 Ft

52 500 Ft Spóroljon 2 500 Ft


A legújabb vaporizátor változatokat garantáljuk. Ezt a készletet: AirVape Xs kaptuk ekkor: 15 Nov. 2018.

4.6
Olvasás 16 Értékelés(ek) | Írjon véleményt

Egy szakavatott felhasználó számára már egy pillantás is elég ahhoz, hogy megállapítsa, valóban prémium minőségű eszköt az AirVape Xs. Amint megfogjuk és kezünkben tartjuk, nagyra értékelhetjük, hogy milyen kényelmes és könnyű (70 gramm). A prémium minőségű fém borítás, az éles 3.3 centis digitális kijelző és a tartós üveg szájszipka is erről árulkodik, sejtetve, hogy a belső felépítés is ilyen minőségi lesz. Az AirVape Xs kiemelten fontos jellegzetessége, hogy egyedülálló módon ötvözi a konduktív és konvekciós hevítés. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy az Ön kedvenc aromaterápiás keverékei egy kerámiás fűtőkamrába kerülnek, ahol finoman és egyenletesen (93°C és 220°C között) hevülnek a lehető legtisztább és legfinomabb gőzt létrehozva. A hevítési folyamat mindössze 20 másodpercig tart hidegről a maximális hőfokra, és az AirVape rezgéssel jelzi, ha készen áll a használatra.


Az új AirVape vaporizátor egyaránt kielégíti a kezdő és haladó felhasználók igényeit. Előbbiek örömmel vehetik tudomásul, hogy az AirVape megtöltése és hevítése a lehető legegyszerűbben történik, így szinte seperc alatt beszívhatják az első finom gőzüket. A tapasztaltabbak pedig értékelni fogják a kiemelkedő gőzkibocsátást és az íz tisztaságát. Az ellenállás hiánya, valamint a szájszipka elhagyása előtt az égési sérülések elkerülése érdekében kicsit lehűtött gőz pedig a legtapasztaltabbakat is ámulatba ejtheti. Ez csak egyike a sok apró, diszkrét és gondosságról árulkodó jellemzőnek, amely az AirVape-et egészen más szintre emeli.


Az AirVape Xs lehet a piacon kapható legelegánsabb vaporizátor. Négy modern színben kapható: Misztikus szürke, Rózsaarany, Éjféli kék és Vörös arany.

Jellemzők

 • Stílusos külcsín és kiemelkedő felépítés
 • Nagyon kényelmes fogás
 • Hordozható, de erőteljes
 • Jól látható és érthető digitális kijelző
 • Valóban könnyű használat és egyszerű töltés
 • Üveg szájszipka és kerámiás hevítőkamra gondoskodik a remek, tiszta ízről
 • A kondukciós és konvekciós hevítés ötvözésének köszönhetően a növények finoman és egyenletesen melegednek.
 • 20 másodperc alatt felmelegszik.
 • Hőmérséklet szabályozható 93°C és 220°C között
 • A gőz le tud kicsit hűlni belégzés előtt
 • 1300 mAh akkumulátor, hagyományos micro-USBvel tölthető
 • Érintési visszajelzés (rezgés), ha az eszköz használatra kész
 • Automatikus kikapcsolás érintési visszajelzéssel
 • Töltés közben is használható

 

Tartozékok (mellékelve)

 • Bőr hordozótáska
 • 2 db fém szájszipka szűrő
 • Extra gumi szájszipka-fedő
 • Egy pár csipesz
 • Rozsdamentes acél keverőeszköz
 • Tisztítókefe
 • USB töltőkábel
 • Fali USB-adapter (EU)

 

Design jellemzők

Gyönyörű kinézet, egyszerű használat és meggyőző belső jellemzik az AirVape Xs-t, így az eredeti AirVape összes jó tulajdonságát megőrizve azt fejlesztették tovább a felhasználók visszajelzései alapján. Kívülről indulva látható, hogy az új AirVape vaporizátor nagyon attraktív külsővel bír. A kompakt méretei, különösen a keskenysége, valamint a könnyű súlya azt jelentik, hogy könnyen elfér egy ingzsebben. A finom kinézet ellenére a teljesen fémtest megnyugtatóan szilárd és tartós. Az AirVape Xs-nek meg sem kottyan egy teli táskában töltött hosszú utazás.

 

Használat

Az AirVape Xs használata olyan egyszerű, hogy az már öröm. Amint a kezébe vette, az eszköz kényelmes és szinte láthatatlan, ezzel remek választás azoknak, akik feltűnésmentesen szeretnének gőzölni. Az AirVape feltöltése annyi, hogy eltávolítja az üveg szájszipkát, megtölti az alul lévő hevítőkamrát a kedvenc aromaterápiás keverékével, azt finoman lenyomja, majd visszateszi a szájszipkát. Az 1300 mAh-os akkunak (és a meggyőző elektronikának) köszönhetően az AirVape Xs körülbelül 20 másodperc alatt felmelegszik.

 

A hőmérséklet 93°C és 220°C között állítható, ez a tisztán látható 3.3 cm-es kijelzőn jelenik meg, ami egyébként az akku állapotát és az eszköz teljes leállásáig hátralévő időt is mutatja. Az alapbeállítás 3 perc, de ez növelhető maximum 5 percre. Érintési visszajelzés (rezgés) szolgál arra, hogy diszkréten jelezze, ha az eszköz elérte a szükséges hőfokot, valamint ha teljesen kikapcsolni készül. A gőz ellenállása gyakorlatilag teljesen megszüntetve lett, és a gőz kicsit lehűlhet a szájszipka elhagyása előtt, így megakadályozva az esetleges égési sérüléseket.

 

Hevítés

Az eszköz külseje mindig hideg marad, mert az AirVape a konduktív és konvekciós hevítés innovatív ötvözetét használja. Az eredeti AirVape-hez képest további előrelépés a kerámiás hevítő használata. Ezek együtt azt eredményezik, hogy az Ön aromaterápiás keveréke nagyon finoman és egyenletesen hevül, így a lehető legjobb gőzt adva. A kerámiás hevítőtest jelentős előrelépést nyújt abban, hogy a növényi keverékének íze megmaradjon, erről az üveg szájszipka is segít gondoskodni.

 

 

Gyanta tartály

Ragadósabb dolgokat szeretne párologtatni? Az AirVape Xs – Gyanta tartály segítségével ez a remek vaporizátor még funkcionálisabb lesz, ezzel ugyanis viaszokat és koncentrátumokat is párologtathat növényeken túl, így ez lesz az egyetlen hordozható vaporizátor, amire szüksége lesz.

 

Töltés

Mindent egybevéve az AirVape Xs olyan erős és hatékony, hogy akár egy asztali vaporizátort is helyettesíthet olyanoknak, akik nagyon szűkös helyen férnek el, például garzonlakásban vagy stúdióban. Ezt észben tartva jó tudni, hogy az AirVape Xs használható a belső akkumulátorának töltése közben is. Ezen túlmenően az eszköz hagyományos micro-USB porton töltődik, ugyanúgy, mint a legtöbb mobiltelefon. Emiatt szinte mindig talál valakit, akitől kölcsönkérhet egy USB kábelt, ha bármilyen oknál fogva nem lenne Önnél a sajátja.

 

Garancia

Az AirVape Xs-hez a MagicVaporizers két év teljeskörű garanciát nyújt, és korlátozott élethosszig tartó garanciát a gyártó útján.

További információ

Párologtat Aroma keverékek, Olajak, Viaszok
Gyártó AirVape
Méret (hossz, szélesség, magasság) 5,0 x 1,0 x 11,4 cm
Vaporizátor súly 71 g
Stílus Misztikus szürke, Rózsaarany, Éjféli kék és Vörös arany
Áramforrás Akkumulátor (1100 mAh)
Melegítők Kerámiás fűtő (kondukciós és konvekciós)
Párologtatási mód Közvetlenül
Gyártási ország Designed in Venice, CA, USA. Manufactured in China
Garancia 2 év a MagicVaporizers-től, élethosszig tartó az AirVape-től

Az alábbi értékelései:AirVape Xs

Átlagos értékelés:

4.6 Alábbi szerint:16 értékelés
 • 5 Star
   11
 • 4 Star
   3
 • 3 Star
   2
 • 2 Star
   0
 • 1 Star
   0

Stealthy, stylish and world wide warranty.

puffpuff
Xs was my first real vape. I used a few vape pens before i committed to "you'll most likely get what you pay for". And honestly, regardless of opinions bad or good magic flight is not really competitive pricewise now days. This stylish, stealthy full metal body with full temp control & fan function are just for the price best bang for the bucks. But cleaning this unit is a pain in the ass, the chamber is very small, great for single use /sessions but so annoying to get cleaned which also leads to overuse of oven/chamber screen-shields/guards. The same annoying cleaning difficulties will be repeated for cleaning the mouthpiece which is regretfully not made of ceramic as in the AirVape X model: it gets a little hot too hot. I would today buy the X modell but back when that was not available on the market. Nor will it be easy to change the battery let alone how that would limit the warranty.
And that warranty has saved my unit once, that is great customer service! The heat, the moist and the cleaning solvent leakage into the inner shells of the unit are the achilles heels of all portable vapes and world wide warranty is a lifesaver and the best friend you could wish for. I only had to submit case description and some photos, by email to get a replacement from US sent to Europe free of charge.

Airvape XS is really good and works well.

fearfx420
Smooth, cool hits and excellent flavor was enough to convince me that I bought a quality vape. The product itself looks really sleek and modern, very good looking. I get decent battery life out of it, easy temp control and no resistance on draws. Recommended it already to my friends who wanted a compact and portable vape. This is a reliable product. Have used it for three weeks now and have no problems with it so far. Spent around 150 euro to purchase this awesome vape and I have not looked back ever since! Five stars!

No problems with using it and recommending it.

Lycantis
Very good and I like the size very much. The AirVape XS is actually smaller than the new iphones and samsung phones around, so you have an idea of how compact it is. Such a reliable product. Good design, no resistance in draws, nice temp control and most of all, good vapor. I really like this vape and it is one of my favorites. It is well worth the investment, you can easily tell you bought something of a good standard. Also vibrates at the start and end so this is a cute addition.

I am highly recommending this!

Gien Chan
Loved my AirVape XS. One of the best portable vapes around in my opinion. From its look, you can immediately tell that it is a high quality product that was carefully made, unlike the cheaper models. Has so many coool functions. They added a component which doesn’t let the vape directly go from the oven to the mouth, so you ge t much more cooler vapor. This is best for herbs that are well-grind. Just make sure it is tight and snug in the chamber to get excellent results. No draw resistance as well. Impressive product.

Easy to use for beginners

Trump
New to vaping so I am looking for something portable and easy to use. With the AirVape xs, I got good results right away. Nothing difficult to understand in the loading of herbs and use of the unit. I recommend starting at around 170 celsius and then go slowly up if you want to get more vapor. Smooth hits as well. Heating time is also good, you wait for around 30 seconds. Overall, with how this product looks and how it performs, I have no complaints. A good vape to start with!

This is a good vape but I have had a few problems with it.

Snorlax
The vape cooler pop that can be placed in and out of the end of the mouthpiece was a cool addition but after a few use, realized that I can no longer do it easily. Takes a bit of effort and was actually worried I might have broken the vape. It is compact and I appreciate the effort put into it so it will be as portable, but a few issues do come up. Other than this minor glitch, I am perfectly happy with this vape. Hopefully the makers will add the improvements because this is really a promising product.

Worth it

Kraay
First impression I had when of the AirVape is that it is elegant. I love the design and the size. Easy to hold and firs right in your pocket. I did my research before buying this vape and was easily convinced with how it looks and its functions. Description says it produces good vapor by combining conduction and convection heating, and so it does! One of the best vapor quality I’ve tried. Really good and flavorful. Very happy because it gives me smooth and cool hits. Very easy to use. Temp gauge is also very accessible and easy so you can easily try and test which temp suits your taste best. Loved it!

Small, cute, but sleek, slim and elegant.

Kayan
So many good features and new additions in the AirVape XS! Had no issues with this product and my love for it just keeps on growing! First, this product is legit! One of the most beautiful vapes I have ever owned. If the competition is simply about appearance, then the XS may well be on the running for first place. Performance doen’t lag behind as well! The makers paid attention to detail . Incorporated feaures such as vibration when the vape is ready for use, easy temperature control (just press the plus or minus sign to get desired temp), and so many more! Worth it.

Very good vapor quality.

Ca$h
Love the AirVape xs both in its look and performance. Its durable and is very easy to use. Can use it for around 10 minutes or so so battery life is pretty decent. Also relatively cheaper than other portable vapes out there. If you are looking for a quality, compact vape, I suggest buying this one. Also doesn’t take long to heat up, only around 30 seconds so you can immediately use it. No waiting for 2 or 3 minutes. The unit vibrates when it is ready to use which is cool. Efiicient, excellent and very good value for money.

Be careful!

Kid-Zero
Wanted a compact and portable vape which gets the job done so I decided to buy the AirVape XS. Not much complaints here because I get good vapor and the hits are smooth and cool. Also very good looking if you care about appearance. My issues with it is that it needs a proper case so be able to take around. I mean, what’s the use of its portability if you cannot easily just bring it to places. Made the mistake of putting it in my pocket and the mouth piece started popping out. The oven and the herbs followed suit so I had all this mess!

1 - 10 termék, Összesen:16

oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2

Írja le saját véleményét

Az alábbit értékeli: AirVape Xs

Hogyan értékelné Ön ezt a terméket? *