AirVape Legacy

Rating:
4.55

69900 ft 82900 ft Megtakarítása: 13000 ft

SKU
ignore-this-83
Ingyenes Szállítás
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2400 ft 3200 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

A Vízipipa az AirVape X-hez jelentősen lehűti a gőzt
AirVape - Vízipipa
13000 ft 17300 ft

Fokozza az AirVape X vagy Legacy élvezetét vízhűtéssel, köszönhetően ennek a Vízipipának. Ezzel a vízipipával vagy bonggal élvezni fogja a vastag, víz-hűtötte gőzöket.

A Vízipipa csatlakozása kompatibilis a legtöbb vízipipával is.

Tartalmazza:

 • Vízipipa (1 db)
 • Vízipipa csatlakozás (1 db)

A következőkhöz használható: AirVape Legacy és AirVape X.

Ez az Akkumulátor egy csere alkatrész az AirVape Legacy-hoz abban az esetben, ha szeretne egy extra darabot, vagy cserélnie kell az eredetileg mellékeltet.
AirVape Legacy - Akkumulátor
5000 ft 6700 ft

Szeretné cserélni AirVape Legacy Akkumulátorát vagy csak szeretne még egyet? Akkor ezt a 18650 - 3600 mAh-os akkumulátort kell beszereznie.

A következőkkel használható: AirVape Legacy.

Extra Szűrők az AirVape Legacy-hoz
AirVape Legacy - Szűrők
3400 ft 4600 ft

Az AirVape Legacy Szűrőkre van szüksége, ha cserélni szeretné az eredetileg mellékelt szűrőket.

Tartalmazza:

 • Szájszipka szűrő (3 db)
 • Kamraszűrő (3 db)

A következőkkel használhatók: AirVape Legacy.

A Viaszpárnával használhat koncentrátumokat, például viaszokat és olajokat AirVape Legacy vaporizerével.
AirVape Legacy - Viaszpárna
3400 ft 4600 ft

A Viaszpárna segítségével használhat koncentrátumokat, például viaszokat és olajokat AirVape Legacy vaporizerével. Egyszerűen illessze be a párnát a kamrába és helyezze a tetejére a koncentrátumot.

A következőkkel használható: AirVape Legacy.

Az AirVape Legacy arany Kamra Alkatrészt úgy tervezték, hogy megkönnyítse a magasabb hőmérsékleten történő gőzölés élményét.
AirVape Legacy - Kamra Alkatrész (2 db)
1900 ft 2500 ft

Az AirVape Legacy arany Kamra Alkatrészt úgy tervezték, hogy megkönnyítse a magasabb hőmérsékleten történő gőzölés élményét. Úgy működik, hogy puffert hoz létre a kamra és a gyógynövények között, ami kiegyensúlyozottabb hőeloszlást eredményez. Ezáltal a gőz ízletesebbé válik és a gyógynövények egyenletesebben párolognak. Tisztítás céljából könnyen el is távolítható.

Tartalmazza:

 • Kamra Alkatrész (2 db)

A következőkkel használható: AirVape Legacy.

Ez a Kerámia Szájszipka pontosan megegyezik azzal, amit az AirVape Legacy-hoz mellékeltek eredetileg.
AirVape Legacy - Kerámia Szájszipka
5000 ft 6700 ft

Szeretné cserélni AirVape Legacy szipkáját vagy csak szeretne még egyet? Akkor ezt a Kerámia Szájszipkát kell beszereznie.

A következőkkel használható: AirVape Legacy.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 1000 x 0,1 g
6600 ft 8800 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 1000 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 1000 g, 35,28 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

AirVape Legacy Jellemzői

 • Legújabb verzió! (2021.08)
 • 15 másodperces feltűtési idő
 • Vezeték nélküli töltés
 • Eltávolítható akkumulátor
 • 90 perces akkumulátor üzemidő
 • Vegan bőr és kendertextil borítás
 • Állítható fűtőkamra
 • Eltávolítható légjárat
 • Mikroadagoló kosár
 • Rezgő visszajelzés

Kinek készült az AirVape Legacy?

Ez a prémium vaporizer a hordozhatóságtól a környezetbarát dolgokig mindenben kitűnő és tekintve, hogy képes gyógynövények és koncentrátumok párologtatására is, elég sokoldalú, így még a legtapasztaltabb vaporizer rajongók számára is élvezhető.

Az AirVape Legacy egy kicsit drágább más AirVape készülékekhez képest, de ennek a magasabb szintű és minőségű felépítés az oka, ami az arany fűtő kamrát, egy koncentrátum párnát és egy mikroadagoló kosarat is magába foglal. Ha Ön is szeret a szabadban vaporizert használni, akkor értékelni fogja kompakt méretét és gyors felfűtési idejét, amik tökéletessé teszik egy-egy gyors használatra.

Dizájn

Az AirVape Legacy egyike a legzsebbarátibb készülékeknek, amik ma elérhetők a piacon (méretei: 11,9 x 5,2 x 2,1 cm és súlya: 91 gr), de a minimál mérete ellenére számos, remek kiegészítővel látták el, úgy mint az aranyozott fűtőkamra, az eltávolítható légjárat vagy a cserélhető akkumulátor.

Az AirVape emellett ügyel a környezettudatosságra, hiszen ökobarát kendertextilt és vegan bőrt használtak borításához, ami fokozza a kézbevétel élményét és a komfortos tartását, felmelegedés nélkül.

Cserélhető Akkumulátor

Az AirVape Legacy leginkább továbbfejlesztett része a korábbi AirVape készülékekkel összehasonlítva, a 3600 mAh-os akkumulátor. Ez az akku lehetővé teszi az akár 90 perces, folyamatos használatot egy teljes feltöltés mellett. Szóval, ha rendelkezik csereakkumulátorral, akkor addig élvezheti a használatát, ameddig csak szeretné. 

Vezeték Nélküli Töltés

Az AirVape Legacy az első olyan vaporizer, mely vezeték nélküli töltést kínál, ami szuper kényelmes, ha nem bánja, hogy a töltés kicsit lassabb. Egyszerűen helyezze a vaporizert bármilyen Qi-tanúsított töltő egységre és automatikusan elkezdődik az akku töltése. Ha sietne, egyébként ugyanúgy rendelkezésre áll egy gyors USB-C töltőkábel is eszközéhez.

Hatékony Fűtés

A maximális íz elérése és a gyógynövények vagy koncentrátumok egyenletes és alapos párolgása érdekében az AirVape Legacy konvekciós fűtést használ. A felmelegített levegő bejut a fűtőegységbe, elpárologtatja a tartalmát és az ízletes gőz egy üveg légjáraton halad át, mielőtt elérné a kerámia szájszipkát, amely lehűti a gőzt, miközben beszívja azt. Bónusz funkcióként a könnyű tisztítás érdekében a légjárat eltávolítható.

Gyors Felfűtési Idő

Az AirVape Legacy vaporizerrel sosem kell sokat várnia a kezdésre, mivel csupán 15 másodpercre van szüksége a felmelegedéshez. Tökéletes a rejtőzködő használathoz vagy, amikor sietőben van. Az akkumulátor védelme érdekében lekapcsoló érzékelővel rendelkezik, ami aktiválódik, ha a vaporizert nem használják 60 másodpercig.

Egyszerűen Használható

A bekapcsoló gomb háromszori megnyomásával, az AirVape Legacy bekapcsol és elkezd felfűteni a kívánt hőmérsékletre, 93-240°C-ig. Pontosan 15 másodpercet kell várnia és érezni fog egy kis rezgést, hogy jelezze, a vaporizer készen áll a használatra. A hőmérséklet megváltoztatásához egyszerűen nyomja meg a fel vagy le gombot a kívánt fok eléréséig. 

Tökéletes a mikroadagokhoz

Ha, a mikroadagokat részesíti előnyben, akkor értékelni fogja az AirVape Legacy aranyozott mikroadagoló kosarát. A kosár jelentősen csökkenti a kamra méretét és lehetővé teszi az igen kis mennyiségű anyag gyors és hatékony használatát. Az aranyozás tökéletes a hőelosztás tekintetében is és feltűnően jól tisztítható. 

Garancia

Az AirVape Legacy vaporizerre 2 éves garancia érvényes a MagicVaporizers jóvoltából és további élethosszig tartó garancia a gyártó által.

Felhasználói Kézikönyv

AirVape Legacy

Tartalom

 • AirVape Legacy vaporizer
 • Akkumulátor
 • Viaszpárna
 • Aranyozott mikroadagoló kosár
 • USB-C töltőkábel
 • Üveg légjárat
 • Tisztító eszköz
 • Töltő eszköz
 • Szűrők
 • Kezelési útmutató
AirVape Legacy

Műszaki adatok

További információ
Méret: 11,9 × 5,2 × 2,1 cm
Súlya: 247 g
Fűtés: Konvekciós
Felmelegedési idő: 15 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (3600 mAh)
Hőmérséklet: 93-227 °C
Gyártó: AirVape
Garancia: 2 év+
Gyártási ország: Kína
Write your own review about AirVape Legacy
You're reviewing:AirVape Legacy
Rating