COVID-19: Raktárunkat nem érinti. A szállítási idő 1-3 munkanap.

AirVape Legacy

Rating:
4.55

82900 ft

SKU
ignore-this-83
Free shipping!
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2500 ft 3300 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

Ez az Akkumulátor egy csere alkatrész az AirVape Legacy-hoz abban az esetben, ha szeretne egy extra darabot, vagy cserélnie kell az eredetileg mellékeltet.
AirVape Legacy - Akkumulátor
5200 ft 7000 ft

Szeretné cserélni AirVape Legacy Akkumulátorát vagy csak szeretne még egyet? Akkor ezt a 18650 - 3600 mAh-os akkumulátort kell beszereznie.

A következőkkel használható: AirVape Legacy.

Extra Szűrők az AirVape Legacy-hoz
AirVape Legacy - Szűrők
3600 ft 4800 ft

Az AirVape Legacy Szűrőkre van szüksége, ha cserélni szeretné az eredetileg mellékelt szűrőket.

Tartalmazza:

 • Szájszipka szűrő (3 db)
 • Kamraszűrő (3 db)

A következőkkel használhatók: AirVape Legacy.

A Viaszpárnával használhat koncentrátumokat, például viaszokat és olajokat AirVape Legacy vaporizerével.
AirVape Legacy - Viaszpárna
3600 ft 4800 ft

A Viaszpárna segítségével használhat koncentrátumokat, például viaszokat és olajokat AirVape Legacy vaporizerével. Egyszerűen illessze be a párnát a kamrába és helyezze a tetejére a koncentrátumot.

A következőkkel használható: AirVape Legacy.

Ez a Kerámia Szájszipka pontosan megegyezik azzal, amit az AirVape Legacy-hoz mellékeltek eredetileg.
AirVape Legacy - Kerámia Szájszipka
5200 ft 7000 ft

Szeretné cserélni AirVape Legacy szipkáját vagy csak szeretne még egyet? Akkor ezt a Kerámia Szájszipkát kell beszereznie.

A következőkkel használható: AirVape Legacy.

AirVape Legacy Jellemzői

 • 15 másodperces feltűtési idő
 • Vezeték nélküli töltés
 • Eltávolítható akkumulátor
 • 90 perces akkumulátor üzemidő
 • Vegan bőr és kendertextil borítás
 • Állítható fűtőkamra
 • Eltávolítható légjárat
 • Mikroadagoló kosár
 • Rezgő visszajelzés

Kinek készült az AirVape Legacy?

Ez a prémium vaporizer a hordozhatóságtól a környezetbarát dolgokig mindenben kitűnő és tekintve, hogy képes gyógynövények és koncentrátumok párologtatására is, elég sokoldalú, így még a legtapasztaltabb vaporizer rajongók számára is élvezhető.

Az AirVape Legacy egy kicsit drágább más AirVape készülékekhez képest, de ennek a magasabb szintű és minőségű felépítés az oka, ami az arany fűtő kamrát, egy koncentrátum párnát és egy mikroadagoló kosarat is magába foglal. Ha Ön is szeret a szabadban vaporizert használni, akkor értékelni fogja kompakt méretét és gyors felfűtési idejét, amik tökéletessé teszik egy-egy gyors használatra.

Dizájn

Az AirVape Legacy egyike a legzsebbarátibb készülékeknek, amik ma elérhetők a piacon (méretei: 11,9 x 5,2 x 2,1 cm és súlya: 91 gr), de a minimál mérete ellenére számos, remek kiegészítővel látták el, úgy mint az aranyozott fűtőkamra, az eltávolítható légjárat vagy a cserélhető akkumulátor.

Az AirVape emellett ügyel a környezettudatosságra, hiszen ökobarát kendertextilt és vegan bőrt használtak borításához, ami fokozza a kézbevétel élményét és a komfortos tartását, felmelegedés nélkül.

Cserélhető Akkumulátor

Az AirVape Legacy leginkább továbbfejlesztett része a korábbi AirVape készülékekkel összehasonlítva, a 3600 mAh-os akkumulátor. Ez az akku lehetővé teszi az akár 90 perces, folyamatos használatot egy teljes feltöltés mellett. Szóval, ha rendelkezik csereakkumulátorral, akkor addig élvezheti a használatát, ameddig csak szeretné. 

Vezeték Nélküli Töltés

Az AirVape Legacy az első olyan vaporizer, mely vezeték nélküli töltést kínál, ami szuper kényelmes, ha nem bánja, hogy a töltés kicsit lassabb. Egyszerűen helyezze a vaporizert bármilyen Qi-tanúsított töltő egységre és automatikusan elkezdődik az akku töltése. Ha sietne, egyébként ugyanúgy rendelkezésre áll egy gyors USB-C töltőkábel is eszközéhez.

Hatékony Fűtés

A maximális íz elérése és a gyógynövények vagy koncentrátumok egyenletes és alapos párolgása érdekében az AirVape Legacy konvekciós fűtést használ. A felmelegített levegő bejut a fűtőegységbe, elpárologtatja a tartalmát és az ízletes gőz egy üveg légjáraton halad át, mielőtt elérné a kerámia szájszipkát, amely lehűti a gőzt, miközben beszívja azt. Bónusz funkcióként a könnyű tisztítás érdekében a légjárat eltávolítható.

Gyors Felfűtési Idő

Az AirVape Legacy vaporizerrel sosem kell sokat várnia a kezdésre, mivel csupán 15 másodpercre van szüksége a felmelegedéshez. Tökéletes a rejtőzködő használathoz vagy, amikor sietőben van. Az akkumulátor védelme érdekében lekapcsoló érzékelővel rendelkezik, ami aktiválódik, ha a vaporizert nem használják 60 másodpercig.

Egyszerűen Használható

A bekapcsoló gomb háromszori megnyomásával, az AirVape Legacy bekapcsol és elkezd felfűteni a kívánt hőmérsékletre, 93-227°C-ig. Pontosan 15 másodpercet kell várnia és érezni fog egy kis rezgést, hogy jelezze, a vaporizer készen áll a használatra. A hőmérséklet megváltoztatásához egyszerűen nyomja meg a fel vagy le gombot a kívánt fok eléréséig. 

Tökéletes a mikroadagokhoz

Ha, a mikroadagokat részesíti előnyben, akkor értékelni fogja az AirVape Legacy aranyozott mikroadagoló kosarát. A kosár jelentősen csökkenti a kamra méretét és lehetővé teszi az igen kis mennyiségű anyag gyors és hatékony használatát. Az aranyozás tökéletes a hőelosztás tekintetében is és feltűnően jól tisztítható. 

Garancia

Az AirVape Legacy vaporizerre 2 éves garancia érvényes a MagicVaporizers jóvoltából és további élethosszig tartó garancia a gyártó által.

AirVape Legacy

Tartalom

 • AirVape Legacy vaporizer
 • Akkumulátor
 • Viaszpárna
 • Aranyozott mikroadagoló kosár
 • USB-C töltőkábel
 • Üveg légjárat
 • Tisztító eszköz
 • Töltő eszköz
 • Szűrők
 • Kezelési útmutató
AirVape Legacy

Műszaki adatok

További információ
Méret: 11,9 x 5,2 x 2,1 cm
Súlya: 247 g
Fűtés: Konvekciós
Felmelegedési idő: 15 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (3600 mAh)
Hőmérséklet: 93-227 °C
Gyártó: AirVape
Garancia: 2 év+
Gyártási ország: Kína
You're reviewing:AirVape Legacy
Rating