COVID-19: Raktárunkat nem érinti. A szállítási idő 1-3 munkanap.

AirVape Legacy

Rating:
4.55

82900 ft

SKU
SKU2800
Kapjon azonnali értesítést e-mailben, amikor a termék újra elérhető lesz raktáron
A TightVac MiniVac gyógynövényeit frissen tartja és a szagokat benn tartja
TightVac - MiniVac 0,12 L
2400 ft 3200 ft

Legjobb módja gyógynövényeinek tárolására az eredeti TightVac MiniVac! Miután hozzáadta a gyógynövényeket és lezárta a fedelet, nyomja meg a gombot a levegő kihúzásához. Gyógynövényeit mostantól frissen tartja és a MiniVac-ból az illatanyagok sem áramlanak ki. A nyitáshoz nyomja meg ismét a gombot és vegye le a fedelet.

A TightVac MiniVac 0,12 literes kapacitással rendelkezik, mely kb. 10-30 gramm gyógynövény tárolására alkalmas, függően a gyógynövény sűrűségétől. Köszönhetően innovatív kialakításának, extrém módon erős, teljesen légmentes és teljesen vízhatlan.

Az On Balance Champion egy Zsebmérleg, ami egészen 500 g-ig mér, 0,01 g pontossággal
Zsebmérleg - 500 x 0,1 g
6800 ft 9000 ft

Az eredeti On Balance Zsebmérleg ennyi év után is megőrizte megbízhatóságát és pontosságát. Tökéletes gyógynövények vagy koncentrátumok mérésére! Az On Balance Champion legfeljebb 500 grammot mér, 0,1 gramm pontossággal. A legtöbb zsebben elfér és mindenhová magával viheti! 

Kapacitás: 500 g, 17,64 oz
Pontosság: 0,1 g, 0,01 oz
Mértékegység: g, oz, dwt, ozt
Automatikus lekapcsolás: 60 másodperc
Elemek: 2x AAA elem (mellékelve)
Méretek: 118 x 80 x 20 mm
Súly: 140 gramm

This Battery is a replacement product for the AirVape Legacy in case you want an extra one or need to replace the included battery.
AirVape Legacy - Battery
5100 ft 6900 ft

Need to replace your AirVape Legacy Battery or do you want an extra one? Then this 18650 - 3600 mAh battery is what you should buy.

Intended for use with: AirVape Legacy.

Extra Screens for the AirVape Legacy
AirVape Legacy - Screens
3500 ft 4700 ft

The AirVape Legacy Screens are what you need if you want to replace the included screens.

Includes:

 • Mouthpiece screens (3)
 • Chamber screens (3)

Intended for use with: AirVape Legacy.

With a Wax Pad you can vaporize concentrates like waxes and oils in your AirVape Legacy.
AirVape Legacy - Wax Pad
3500 ft 4700 ft

With the Wax Pad you can vape concentrates like waxes and oils with your AirVape Legacy. Simply insert the pad in the chamber and put your concentrate on top of it.

Intended for use with: AirVape Legacy.

This Ceramic Mouthpiece is identical to the one included with the AirVape Legacy.
AirVape Legacy - Ceramic Mouthpiece
5100 ft 6900 ft

Need to replace your AirVape Legacy mouthpiece or do you want an extra one? Then this Ceramic Mouthpiece is what you should buy.

Intended for use with: AirVape Legacy.

AirVape Legacy Jellemzői

 • 15 másodperces feltűtési idő
 • Vezeték nélküli töltés
 • Eltávolítható akkumulátor
 • 90 perces akkumulátor üzemidő
 • Vegan bőr és kendertextil borítás
 • Állítható fűtőkamra
 • Eltávolítható légjárat
 • Mikroadagoló kosár
 • Rezgő visszajelzés

Kinek készült az AirVape Legacy?

Ez a prémium vaporizer a hordozhatóságtól a környezetbarát dolgokig mindenben kitűnő és tekintve, hogy képes gyógynövények és koncentrátumok párologtatására is, elég sokoldalú, így még a legtapasztaltabb vaporizer rajongók számára is élvezhető.

Az AirVape Legacy egy kicsit drágább más AirVape készülékekhez képest, de ennek a magasabb szintű és minőségű felépítés az oka, ami az arany fűtő kamrát, egy koncentrátum párnát és egy mikroadagoló kosarat is magába foglal. Ha Ön is szeret a szabadban vaporizert használni, akkor értékelni fogja kompakt méretét és gyors felfűtési idejét, amik tökéletessé teszik egy-egy gyors használatra.

Dizájn

Az AirVape Legacy egyike a legzsebbarátibb készülékeknek, amik ma elérhetők a piacon (méretei: 11,9 x 5,2 x 2,1 cm és súlya: 91 gr), de a minimál mérete ellenére számos, remek kiegészítővel látták el, úgy mint az aranyozott fűtőkamra, az eltávolítható légjárat vagy a cserélhető akkumulátor.

Az AirVape emellett ügyel a környezettudatosságra, hiszen ökobarát kendertextilt és vegan bőrt használtak borításához, ami fokozza a kézbevétel élményét és a komfortos tartását, felmelegedés nélkül.

Cserélhető Akkumulátor

Az AirVape Legacy leginkább továbbfejlesztett része a korábbi AirVape készülékekkel összehasonlítva, a 3600 mAh-os akkumulátor. Ez az akku lehetővé teszi az akár 90 perces, folyamatos használatot egy teljes feltöltés mellett. Szóval, ha rendelkezik csereakkumulátorral, akkor addig élvezheti a használatát, ameddig csak szeretné. 

Vezeték Nélküli Töltés

Az AirVape Legacy az első olyan vaporizer, mely vezeték nélküli töltést kínál, ami szuper kényelmes, ha nem bánja, hogy a töltés kicsit lassabb. Egyszerűen helyezze a vaporizert bármilyen Qi-tanúsított töltő egységre és automatikusan elkezdődik az akku töltése. Ha sietne, egyébként ugyanúgy rendelkezésre áll egy gyors USB-C töltőkábel is eszközéhez.

Hatékony Fűtés

A maximális íz elérése és a gyógynövények vagy koncentrátumok egyenletes és alapos párolgása érdekében az AirVape Legacy konvekciós fűtést használ. A felmelegített levegő bejut a fűtőegységbe, elpárologtatja a tartalmát és az ízletes gőz egy üveg légjáraton halad át, mielőtt elérné a kerámia szájszipkát, amely lehűti a gőzt, miközben beszívja azt. Bónusz funkcióként a könnyű tisztítás érdekében a légjárat eltávolítható.

Gyors Felfűtési Idő

Az AirVape Legacy vaporizerrel sosem kell sokat várnia a kezdésre, mivel csupán 15 másodpercre van szüksége a felmelegedéshez. Tökéletes a rejtőzködő használathoz vagy, amikor sietőben van. Az akkumulátor védelme érdekében lekapcsoló érzékelővel rendelkezik, ami aktiválódik, ha a vaporizert nem használják 60 másodpercig.

Egyszerűen Használható

A bekapcsoló gomb háromszori megnyomásával, az AirVape Legacy bekapcsol és elkezd felfűteni a kívánt hőmérsékletre, 93-227°C-ig. Pontosan 15 másodpercet kell várnia és érezni fog egy kis rezgést, hogy jelezze, a vaporizer készen áll a használatra. A hőmérséklet megváltoztatásához egyszerűen nyomja meg a fel vagy le gombot a kívánt fok eléréséig. 

Tökéletes a mikroadagokhoz

Ha, a mikroadagokat részesíti előnyben, akkor értékelni fogja az AirVape Legacy aranyozott mikroadagoló kosarát. A kosár jelentősen csökkenti a kamra méretét és lehetővé teszi az igen kis mennyiségű anyag gyors és hatékony használatát. Az aranyozás tökéletes a hőelosztás tekintetében is és feltűnően jól tisztítható. 

Garancia

Az AirVape Legacy vaporizerre 2 éves garancia érvényes a MagicVaporizers jóvoltából és további élethosszig tartó garancia a gyártó által.

AirVape Legacy

Tartalom

 • AirVape Legacy vaporizer
 • Akkumulátor
 • Viaszpárna
 • Aranyozott mikroadagoló kosár
 • USB-C töltőkábel
 • Üveg légjárat
 • Tisztító eszköz
 • Töltő eszköz
 • Szűrők
 • Kezelési útmutató
AirVape Legacy

Műszaki adatok

További információ
Méret: 11,9 x 5,2 x 2,1 cm
Súlya: 91 g
Fűtés: Konvekciós
Felmelegedési idő: 15 másodperc
Energiaforrás: Akkumulátor (3600 mAh)
Hőmérséklet: 93-227 °C
Gyártó: AirVape
Garancia: 2 év+
Gyártási ország: Kína
You're reviewing:AirVape Legacy
Rating